Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor ez azt jelenti, hogy sohasem szeretett?
2 napja szakítottam párommal, mert már nem bírtam a távolságot. 3 éve voltunk együtt és még lett volna belőle 1-2 év, hogy együtt lehessünk. Sokat veszekedtünk és nekem szükségem volt arra, hogy valaki végre ott legyen velem.
Ma viszont egy másik internetböngészőt választottam, mert a másik nem indult el.. Rámegyek a facebookra és az övé jött be, ahol is már rögtön az egyik exével beszélt.
Tudtam, hogy szereti, többször is volt ebből galiba, hogy folyton beszéltek és szerelmet vallottak egymásnak + ilyen-olyan intim üzenetek. Persze más nővel is volt ilyen, de mindig megbocsájtottam.
De akkor most 2 nappal a szakítás után már rögtön beszélni kell az egyik exével? 2 nap múlva meg össze is jönnek?
Ráadásul közölte, hogy adjam vissza a cuccait, amit nekem adott... Értelmetlen, de visszaadom.
Én meg itt sírok, hogy rosszul döntöttem, erre ő meg az egyik exével beszél. Épp írni akartam neki, hogy próbáljuk meg még egyszer, de ezek után..?!
Persze rögtön kiléptem az fb-jéből, de akkor is..
Én: 20/L
Ő: 21/F
Még ő mondta, hogy neki nem számít a távolság és, hogy ez mennyire bántja és mennyire nem akarja.
Erre rögtön az exével beszél.
Reggel mikor meg felkeltem úgy sajnáltam, sírtam egész nap (eddig), mondom írok neki és ez fogad...
Ő meg egy könnycseppet nem ejt? Mert nekem azt ne mondjátok, hogy miközben az exével beszél ő sír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!