Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt azt jelenti, hogy ő nem szeretett vagy azt, hogy nem akar elveszíteni?
Bő egy hónapja szakítottam a barátnőmmel, mert meg akart csalni, és már előtte is éreztem,hogy nem megy ez a kapcsolat, így szakítottam vele.
Szerette volna,hogy legyünk barátok, és hogy beszélgessünk, egy darabig még beszélgettünk is, de aztán rájöttem,hogy engem rohadtul zavar/nem érdekel,hogy neki ki/mi/merre és hány méter, tehát,hogy mi lesz vele az életben.
Így bő 3 hétig nem beszéltünk,de most megint írt,és folyamatosan ír annak ellenére,hogy nem olvasom el.
Én nem tudok a barátja lenni, mert megbántott és túl akarok rajta lenni.
Maga a barátság gondolata tetszik,bár inkább barátság extrákkal szinten képzelem el a dolgot amennyiben nincs épp barátnőm, de én még most egyenlőre semmilyen "viszonyt" nem tudok elképzelni ami köztünk értelmet nyerhetne.
Nem értem ő mit akar, nem úgy viselkedik és nem úgy ír mint aki szeret.De akkor miért ír?
Lelkifurdalása van.
"De azért még lehetünk barátok"... Nem, ilyen nincs. Csupán csak szarul érzi magát, hogy egy biztos párkapcsolatot otthagyott volna egy alkalmi partnerért. Esetleg nem jött össze neki a másik sráccal, és vissza akar kérekezni.
Ne hagyd, lépj túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!