Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 srác akit nagyon szeretek, és ő is nagyon szeret engem. Viszont van egy élettársa (akit már rég nem szeretett de hiába küldi el nem megy el. ) és 3 gyermeke akiket sohasem hagyna el. Szenvedünk h nem lehetünk együtt. Hogy lehetünk boldogok?
Vállalnád a gyermekeit is?
Akkor költözzetek össze.
Ha nem akkor marad az együtt járás titokban.
Ameddig bírod:)
Nem megbántani suzeretnélek, de sok ilyet hallottam már...
szerintem KAMU.
Ha téged szeretne elhagyná a nőt, megoldaná valahogyan. És nekem ez a 'küldi de nem megy el' duma sántít.
Keress magadnak szerintem egy rendes pasit aki tényleg téged szeret a legjobban és veled akar lenni.
Ne haragudj ha bántó voltam, nem annak szántam, csak tudod a rossz tapasztalatok. :)
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok, mint amiben Te.
Sokáig én is rágódtam rajta, hogy mi lehetne a megoldás.
Ne legyen igazam, de ezek szerintem csak szavak. Hogy nem megy el, stb...
Én is elhittem az ilyeneket, és nagyon sok fórumon beszélgettem nagyon sok emberrel, mire rájöttem, hogy ezek bizony csak üres szavak. Csupán azért vannak, hogy engem, és a saját lelkiismeretét megnyugtassa.
Fájdalmas volt a felismerés, de igaz.
Ha valóban lépni akart volna, megtette volna.
Mindenesetre remélem, hogy ez nálatok nem így van és, hogy boldogok lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!