Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sohasem szeretett, vagy csak nem elég kitartó?
Sziasztok!
Sok évre visszanyúló macskaegér játék ez köztem és egy barátom között. Anno neten ismertem meg, majdnem belementünk egy távkapcsolatba de mégsem. Mielőtt kialakulhatott volna valami komoly, visszakozott. Összetörte a szívem,de azóta is naponta tartjuk a kapcsolatot évek óta. Közben volt komoly kapcsolatom nekem is. Bár sose szerettem úgy senkit mint Őt. Neki is volt egy kapcsolata, aztán egy másfél éve szakítottam a párommal és elmeséltem neki. Hirtelen ő is szingli lett majd találkoztunk, ahol sikerült is egymásba gabalyodnunk. Viszont mikor elérkezett volna az idő hogy lépjünk az egymással való kapcsolat érdekében ő benyögte, hogy összejött valaki mással. De azóta is minden nap beszélünk, jobban mondva ő ír magától mindig. A barátnőjéről szinte semmit nem tudok, míg ő az én kapcsolataimról mindent. De csak nem sikerül kivernem a fejemből...Mi a véleményetek?
A fenti kérdésnek nem igazán látom értelmét, a történet szempontjából irreleváns. A véleményemet(a végén kérdezed) viszont el tudom mondani: Ahhoz a másik lányhoz jobban vonzódott, mint hozzád, így őt választotta. Pont.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!