Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már olyan helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan helyzetben hogy nagyon szerettél vkit, úgy érezted ő is őszintén szeret? Végül kiderült átvágott, kihasznált és tönkre tett? Komoly betegséget hazudott közben élte életét? Mit tegyek hogy az ne fájjon, hogy sohasem szeretett?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld elfelejteni. Élj a hobbidnak, és ne gondolj rá! Ez egy hülye, ez után ne sírj 1 percig sem! Örülj, hogy időben kiderült! Lehet, hogy keményen fogalmazok, ne haragudj, de tényleg ne emészd magad! Mozdul ki, vásárolgass a barátnőiddel, tanulj, keress barátokat a neten (vannak jófejek is) és hamarosan meglátod, mennyivel jobb nélküle :)

tudom, most nem tudod elképzelni, hogy nem fog fájni, de remélem majd meglátod! Én is csalódtam már, nem 1 éjszakát bőgtem át, egy csomó csokit tömtem magamba, egy tonna zsepit fújtam el.. és ennyi, egyszer csak jött a llegjobb barátnőm, azt mondta zuhanyozzak le és készülünk.. Nem mertem ellenkezni :) megcsináltuk egymás haját, sminkeltünk, öltözködtünk, csaptunk egy csajos délutánt, vásároltunk hétvégére, majd buliztunk egy jót. Hát.. jót.. nekem annyira nem volt az, de próbáltam jól érezni magam. Aztán neten beszélgettem nagyon jófej emberkékkel, és most 3 hét után minden ok!

Kitartást neked :)

2009. ápr. 2. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
ki mondta h lány kérdezte?
2009. ápr. 2. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lány írta.. ha nem, akkor elnézést, nem volt egyértelmű..
2009. ápr. 2. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ilyen nem, de olyan igen hogy az akivel 2 evig csodalatos szerelemben eltel, egyik naprol a masikra nem akart tobbet beszelni sem velem. En meg csak hetekig talalgattam a mierteket es probaltam megfejteni a dolgot, hogy hogy lehet az, hogy egyik nap szeret a masikban pedig mar ki akar tepni a szivebol es az sem erdekli, mennyire szenvedek. Hat ilyen volt, milyen erzes? iszonyatosan szar, a legjobb erre egy lakatlan sziget lenne, ahol senki hozzad sem szol, de hat ehelyett azt tudod csinalni, hogy valamivel lefoglalos magad, tenyleg munka, tanulas, de ugy hogy ne legyen 1 perced sem gondolkodni az eleteden.
2009. ápr. 2. 22:18
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok.Én nő vagyok.Sajnos elég sokáig homokba dugtam a fejem,ezért anyagilag,érzelmileg teljesen kihasznált.Eladosodtam,barátaimat is elmarta mellőlem mivel kellet"gyógyszerre",és én a barátaimnak nemtudtam visszafizetni,így csalodtak bennem.
2009. ápr. 3. 06:40
 6/7 anonim ***** válasza:

UUhhhh, ez durva!!! Hát, nem tudok okosat mondani, de őszintán kívánom neked, hogy összeszedd magad mielőbb és rendbe jöjjön az életed!

A barátaid biztos megértik mit érzel (ha igazán a barátaid) úgyhogy bátran vedd fel a telefont, hívd fel őket és találkozz velük. Mondd el nekik min mentél keresztül, és meglátod, melléd állnak és segítenek újra :)

2009. ápr. 3. 13:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a bíztatást.megprobálok erős lenni és talpra állni.sajnos a barátaimról is kiderült,hogy nem igaziak,üzeneteimre sem válaszolnak.
2009. ápr. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!