Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy álljak hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy álljak hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon helyes, focista..

22éves és elég jóba lettünk, elhívott randira.. Eddig csak beszelgettunk. De kb. Szerintem minden lányt megkaphat és ez bennem elég fura érzést vált ki, mármint nem tudom hogy álljak egy ilyen fiúhoz. Mindennap keres stb..

De félek ha elmennek vele randira en is egy lennek a sok kozul es ennyi. Mit csinaljak?

2018. nov. 7. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell vele ágyba bújni az első randin.

...Meg a másodikon sem, ha elhív harmadjára, akkor, vagy az utána következőn esetleg.

Ha csak szexelni akar, nem fog ennyit teperni, ha meg teper, nemcsak arra kellesz neki,

Ez ilyen egyszerű.

2018. nov. 7. 14:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Mar 2-3hete hivogat randizni. De nem tudom megijeszt a teny hogy igazabol barmikor lecserelhetne jobbra mert kaphatna jobbat nalam kulsore
2018. nov. 7. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A szép külső gyakran takar üres belsőt. Valószínűleg komolyabban érdekled.
2018. nov. 7. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Kishitűen, önbizalomhiányosan sosem fogsz előrébb lépni párkapcsolati téren, és emberileg sem fogsz tudni fejlődni. Kockázatok mindig vannak, de ezek ne tartsanak vissza.
2018. nov. 7. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!