Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez szakítás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez szakítás a részéről? Nem tudom, hogy álljak hozzá.

Figyelt kérdés
4 éve van egy párom, akivel elég nehezen alakult az utóbbi időszakom. Sajnos ő novemberben elment egy másik munkahelyre dolgozn az én megkérdezésem nélkül, és mivel közelebb van az otthonához, haza is költözött ( addig együtt laktunk ). Ez sok problémát szült közöttünk, többször kidobott, de én sajnos mindig visszakönyörögtem magam. Most nyáron alig tudunk találkozni, mert elegem lett nekem is, hogy ő programokat szervez én meg igazodom, ezért én is elkezdtem programokat szervezni meg rengeteget dolgozni és egy kicsit függetlenedni tőle. Tegnap meglátogatott a munkahelyemen, ahol én - szerintem érthető okokból - nem szeretek csókolózni meg ölelkezni, mert nem a munkahelyre való az ilyesmi ( persze a kapcsolatunk első szakaszában előfordult még, de azóta már észbe kaptam, és több veszekedés tárgya volt ez ). El kellett mennem egy sürgős esethez, így ott kellett hagynom páromat, aki aztán később hazament. Később hívott telefonon, mert este találkoztunk volna, de nem tudtam megmondani, hogy ma dolgozom-e. Telefonon kitalált valami hülyeséget, hogy szerinte eltavolodtam tőle, van egy megérzése, hogy én már nem szeretem, és amúgy is idegesítő vagyok, nagyon különbözünk. Hideg zuhanyként ért a dolog, mert hetek óta nem volt köztünk probléma, nem veszekedtünk. Én mondtam neki, hogy szerintem nem távolodtunk el, és nem én hagytam ott a közös életünket a másik megkérdezése nélkül. 15 percig sorolta, mennyire rossz vagyok, majd amikor kezdtem volna a saját oldalam, rám rakta a telefont, és azóta nem is keresett. Szerintem ez az egész egy ürügy csak, hogy kidobhasson végre. Szerintetek ez ennyi volt? Kerestem SMS-ben többször is, de nem reagált, többet írni pedig nem szeretnék. 23/L ő pedig 25/F
2018. aug. 23. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kívülről látva nekem úgy tűnik, ez a férfi nem szeret téged. Persze te vagy benne a kapcsolatban, te ismered, de aki mindent hátrahagyva dobja el a közös életetek, az nem érdemel meg téged.
2018. aug. 23. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kapcsolat mar regota nem mukodik. Tobbszor kidpbott, alig talalkoztatok...

En nem latok ebben soj jovot.

A kozos lakasbol valo hazakoltozes erosen jelzes erteku.

2018. aug. 23. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakított, igen. Ezúttal nem ad esélyt, hogy visszasírd magad.
2018. aug. 23. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
A párod elég éretlen,jobban is járnál nélküle.Amúgy: ne könyörögd vissza magadat soha,ne alázkodj meg! Legyen tartásod!
2018. aug. 23. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

- többször kidobott, te meg visszakönyörgöd magad

- beléd beszéli a hülyeségeit

- sérteget, manipulál, téged hibáztat

- egyáltalán nem figyel rád, nem érdekled

Ezek alapján szerinted mennyire szeret?

Csak azt nem értem, hogy miért alázod meg magad. Komolyan egy ilyen férfire vágysz?

2018. aug. 23. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az az "elhidegültünk egymástól, meg nagyon különbözőek vagyunk" duma majdnem minden esetben a saját érzések és frusztrációk kivetítése a másikra... Szerintem jobb, ha ennyiben hagyod.
2018. aug. 23. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek már rég vége, csak miután lábtörlőt csináltál magadból, szánalomból még visszafogadott párszor.. Szedj már össze némi önbecsülést és hagyd békén, lépj tovébb, nagyon jól látod, hogy nem szeret és nem kívámcsi rád, ezért költözött el tőled, ezért dobott ki többször, ezért viselkedett ilyen bunkón. Tanulj az esetből és legközelebb érts már az első szakításból is, nem szabad így elnyújtani a szenvedést, mint ahogy most is tetted. Látod jól, hogy nem éri meg.
2018. aug. 23. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Így is többet pazaroltál el rá a fiatalaságodból, mint kellett volna.

Inkább keress valami hobbit, nézz pszichológiával kapcsolatos youtube-csatornákat-van párkereséses szakosodott is-, ne foglalkozz ezzel a csávóval! Meg a te esetedben azonnal ne kezdj pasizni, mert az csberből vederbe lesz.

2018. aug. 23. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!