Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az exemmel? Ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Harom hónapja szakítottunk, mert megcsaltam 5 év után, neki egy hónapja kb van barátja. Nem tartottuk a kapcsolatot, de felkeresett hogy találkozzunk és olyanokat mondott, ami nem hinném rám tartozna, hogy nem kapja azt a barátjától amit tőlem kapott, nem törődik vele úgy, a szex sem jó vele neki és sírt, hozzámbújt. Nem tudom hova rakni ezt a dolgot, találkozni szeretne megint és nemtudom mit csináljak, mire számítsak.Mert ezt a barátnőinek is elmondhatta volna ezért nem értem miért engem keresett fel csak úgy ennyi idő után, mikor még fel sem dolgoztam a szakítást. 22F2018. aug. 16. 14:56
1/8 anonim válasza:
Tudod felmelegítve maximum a töltött káposzta jó.
Ha egyszer megcsaltad, máskor is meg fogod. Neki barátja van már. Felesleges ezt erőltetni tovább.
2/8 A kérdező kommentje:
Barátja van, és ezt akarja, meg ilyeneket mond nekem. Nem csalnám meg mégegyszer.
2018. aug. 16. 15:06
3/8 anonim válasza:
Ne hülyítsd tovább. Megcsaltad, nem kell neked, engedd el. Ne találkozz vele többet.
Ő meg oldja meg a jelenlegi kapcsolata problémáit a jelenlegi párjával.
4/8 anonim válasza:
Kamuzik a csaj, aki valóban olyan dolgokon megy keresztül, mint amit ó állít, az nem nyitja róla ki a száját, hanem hallgat. Jó mélyeket.
az egész szinjáték:D hülyére akar venni.
5/8 anonim válasza:
"Barátja van, és ezt akarja, meg ilyeneket mond nekem. Nem csalnám meg mégegyszer."
Mondod ezt úgy, hogy egyszer már megcsaltad. Mit ne mondjak szava hihető ember lehetsz :D Először növessz gerincet, aztán nőj fel.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok belemenni a megcsalás, dologba és az is kizárt hogy szórakozna velem. Csak érdekel mégis egy nő miért csinálja ezt.
2018. aug. 16. 16:08
7/8 anonim válasza:
Azért csinálja ezt mert még ő sem dolgozta fel a szakítást, csak beleugrott egy kapcsolatba. Azért neked mondja mert kíváncsi a reakciódra, hogy te mit érzel amikor arról beszél, hogy mással szexel. Kicsit húz miközben szeret. Kérdés hogy ezen a te lefeküdtél mással és ő is tovább tudtok e lépni. Amúgy kár hülyitenie a pasiját... Ha a legjobb lenne az ágyban neki akkor sem felelne meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Hasznos volt utolsó, köszi.
2018. aug. 16. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!