Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit ketdjek ezzel a helyzettel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ketdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Én 23 éves lány vagyok, a barátom 29.

Ő vállalkozó, így most van egy alkalmazottja. Ez a kiscsaj állandóan írogat neki. Tegnap végre együtt töltöttük a napot, de a csaj eléggé rajta volt, hogy menjen oda hozzá. Először a váltópénz fogyott el, aztán éhes volt. Persze mivel nekiálltam a magamét mondani nem ment oda, de nem értem miért kell ez.

Miért csinálja? Miért kell neki folyton valami okkal keresnie? A munkahelyen nem az a szokás, hogy a felettesünket hívjuk, írogatunk neki, hogy menjen oda. Nem azért alkalmaz az ember valakit, hogy neki szabad legyen a napja? Egy beosztott hogy gondolja, hogy majd ugrál neki a "főnöke"? És én mit csinálhatnék vele? Vagy kell nekem ezzel foglalkoznom? Persze mondta, hogy akkor odaadja a telefont, mondjam meg neki meg hogy akkor írjak neki én az enyémről... De nem tartottam jó ötletnek.

És miért mosolyogblva hallgatta, hogy mondom érte a magamét?

2018. máj. 20. 20:41
 1/10 iamaveryniceguy ***** válasza:
49%
Dinnyés vállalkozása van a barátodnak?
2018. máj. 20. 20:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem. Presszója.
2018. máj. 20. 20:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Sokmindent átvészeltünk már, de ez az agyamra megy.

Néha úgy érzem, sokkal jobb volt számolgatni a pénzünket, hogy van-e elég arra, hogy kifizessük a szállást, hogy együttlegyünk (akkor nagyon messze laktunk és nem volt hol aludni, csak panzióban), mint ez.

Annyira idegesít, hogy még este is ír neki... Hogy alig volt velem, de már azt akarta, hogy vigyen neki "aprót"... Aztán meg felhívja, hogy vigyen enni. ... Az meg, hogy máskor is írogat neki, ha nem is nála dolgozik...az a másik " kedvencem".

2018. máj. 20. 20:53
 4/10 iamaveryniceguy ***** válasza:

Én azért megkockáztatom, hogy a párodnak tetszik a helyzet. Különben rövidre zárta volna már a dolgot.

Egy presszós lányt elég könnyű kicserélni másikra.

2018. máj. 20. 20:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Elvileg barátok. Meg nem is sokszor dolgozik. Lerendezte a csajt annyival, hogy nem megy meg hogy nem tud neki ő enni vinni... De akkor is zavar. Nem értem, mit gondol?

Elvileg tetszik neki egy férfi, de... Nem vagyok ebben biztos. Nekem ez olyannak tűnik, mikor valaki folyton áthívja a szomszédot, hogy verjen be egy szöget, csöpög a csap meg ilyenek...aztán meg az ágyában köt ki. Ezen, Mikor elmondtam jót mosolygott, de... Szerintem igazam van. :/ vagy rosszul gondolom? Annyira tanácstalan vagyok. Vele erről nem tudok beszélni annyit, amennyire szükségem van.

2018. máj. 20. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Munkában és pénzügyekben nincs barátság.

Milyen főnők a pasid, ha a beosztottjával barátkozik?!

2018. máj. 20. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Előbb voltak barátok, minthogy főnök-beosztott viszonyba kerültek volna. De engem nem is ez érdekel, hogy melyik volt előbb, hanem hogy mit kezdjek ezzel? Mit akar elérni? És melyiket ássam el először, ha okot adnak rá? :D
2018. máj. 20. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Már megszúrta. Ez a kávé lefőtt. 😀
2018. máj. 20. 22:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Más kárára könnyű mulatni... Köszi. Nem is tudom, hogy várhattam innen választ.
2018. máj. 20. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugi már tuti megszúrta a kiscsajt...
2018. máj. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!