Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy viszonzatlan szerelemmel, és a helyzettel?
Áprilisban összejöttem egy férfival. Én 22 vagyok, ő 40. Egy hónapig együtt voltunk, és egy kis összetűzés miatt szakítottunk. Volt egy terhességem, elvetéltem, ő ezt nem hitte el, bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ekkor mondta azt, hogy ő nem érzi azt, hogy szeretne engem, szakítottunk. Nem beszéltünk szinte semmit ezek után, majd júniusban megint összekerültünk és nála aludtam. Itt megint egy hónapig együtt voltunk, de én már úgy éreztem, hogy nem kell többre, mint hogy jó vele a szex. Egy hülye csaj miatt ismét azt mondta egy hónappal később, hogy nem akar soha többé látni. Ennek ellenére vasárnap felkeresett, tudtam mire megy ki a játék: szexelni akar, hiánya van, de nem akar egyéjszakás kalandot. Belementem a játékba, egy éjszakából nem lehet gond. De több volt, mert többször is felmentem hozzá.
És most jön az, hogy amit eddig eltemettem magamban, felszínre tört, és rájöttem, hogy még mindig szeretem, és el kellene felejtenem. De nem tudok neki nemet mondani. Mégis hogy mondjak nemet, hogy mondjam meg azt hogy soha többé nem akarom látni, és hogy tegyem magam mindezen túl?
Az oké hogy idősebb pasi kell. De miért hagyod megalázni magad ?
Ha eleinte megbeszéltétek volna hogy csak szex az oké. De kidob ha van más? Ha nincs senki meg jó vagy ?
Ha te annyira felnőtt és önálló vagy akkor állj a sarkadra. Vagy kellesz neki vagy nem. Ha nem akkor mehet...mondj neki nemet...ne keresd a társaságát..ennyi..
Gondolom egy elvàlt férfiról van szó,aki érzelemmentes laza egyepetyékre vàgyik.De nem szar úgy vele együttlenned,hogy tudod,nincs érzelmi viszonzàs?
Ő csak kihasznàl Téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!