Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A viszonzatlan szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viszonzatlan szerelem tényleg ennyire kivetíti magát mindenre?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg az egyik csajról, hogy van valaki, akit szeret, de csak plátóinak tűnik a dolog. Soha nem láttam sirni miatta, de a barátnői mondták, hogy nagyon ki van bukva a pasi miatt, régebben tiszta 5ös volt, most meg épp, hogy átmegy a vizsgákon. Teljesen szétszórt, mindent elejt, ott kínlódik, mert nem tudja bekapcsolni a mosógépet, holott eddig semmi baj nem volt.

Ilyen tényleg megtörténhet?

2016. máj. 25. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem tudod, kezelni, akkor igen. Ezt nem tanítják iskolában, de megtanulható.
2016. máj. 25. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Persze, s nincs igaza az elso válaszolónak nem tanulható. Azt, hogy kit mennyire ragadnak magával az érzelmek, inkabb alkati, veleszületett képesség mint sem tanulható lenne. Az empátia képessége is mindenkiben ugyanúgy meg van, mégsem mindenki tudja átérezni mit érez egy ember egy adott szituációban. S ez igaz a gyászerzesre is, mert egy ilyen helyzet, pont ennek felel ,meg. Elvesztettünk valakit aki fontos volt, meg ha ez az egesz csak a fejünkben létezik is.
2016. máj. 25. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Tanulható, csak akarat kérdése. Az csak kifogás, hogy alkati dolog lenne. Volt idő, amikor én sem tudtam kezelni az ilyeneket, mára megtanultam, hogyan lehet ezzel együtt élni úgy, hogy ne hasson ki az életem többi területére negatívan.
2016. máj. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!