Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek egy viszonzatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy viszonzatlan szerelemmel, és a helyzettel?

Figyelt kérdés

Áprilisban összejöttem egy férfival. Én 22 vagyok, ő 40. Egy hónapig együtt voltunk, és egy kis összetűzés miatt szakítottunk. Volt egy terhességem, elvetéltem, ő ezt nem hitte el, bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ekkor mondta azt, hogy ő nem érzi azt, hogy szeretne engem, szakítottunk. Nem beszéltünk szinte semmit ezek után, majd júniusban megint összekerültünk és nála aludtam. Itt megint egy hónapig együtt voltunk, de én már úgy éreztem, hogy nem kell többre, mint hogy jó vele a szex. Egy hülye csaj miatt ismét azt mondta egy hónappal később, hogy nem akar soha többé látni. Ennek ellenére vasárnap felkeresett, tudtam mire megy ki a játék: szexelni akar, hiánya van, de nem akar egyéjszakás kalandot. Belementem a játékba, egy éjszakából nem lehet gond. De több volt, mert többször is felmentem hozzá.

És most jön az, hogy amit eddig eltemettem magamban, felszínre tört, és rájöttem, hogy még mindig szeretem, és el kellene felejtenem. De nem tudok neki nemet mondani. Mégis hogy mondjak nemet, hogy mondjam meg azt hogy soha többé nem akarom látni, és hogy tegyem magam mindezen túl?

2016. szept. 2. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40 éves gyerek szerintem...
2016. szept. 2. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem akarlak bántani de kérdezek. Mit akarsz most tőlünk ? Mit vársz ? Mit mondjunk ? Nem látunk bele. Az írásodból is kiderült hogy elég labilis vagy. Lehet ezért bánik így veled. Ha neked ez jó akkor élj így tovább. Ha nem jó akkor lépj. Nem keresed. Ha ő keres sem reagálsz. Ennyi. Idővel elmúlik. Ha szeretsz szenvedni akkor érezd így jól magad...
2016. szept. 7. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egy hülye csaj miatt ismét azt mondta egy hónappal később, hogy nem akar soha többé látni."

Akkor gondolom akár ez te is lehetsz Kedves kérdező!;)

"Nos, a mai világ elkorcsosult nagyrészében. A 25-30-as pasik többsége még mindig apuci-anyucinál lakik, nem tudja mi az önállóság. Én már 16 éves korom óta totál egyedül élek, mindent magamnak oldottam meg, soha nem volt segítségem."

Arról hallottál ,hogy 2 ember közösen építi fel a teveit ,jövőjét? Nem?!

Tudom ,jobb ami megvan és könnyebb amiért nem kell keményen megdolgozni...

Amúgy magamról:saját lakásom és egész jó autóm van,ha kérdeznéd ,hogy pampogok, de ne haragudj,nem osztom a véleményedet.

Hülyét csak abból lehet csinálni hosszútávon ,aki hagyja is és szeret tűrni. ;)

Lehet lepontozni Babám!

F/30

2016. szept. 20. 22:21
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem én voltam a hülye csaj, aki miatt azt mondta, nem akar soha többé látni... :D

Saját lakásom van, autóm ugyan nincs... és igen, lehet keményen is felépíteni a dolgokat, tény és való, közösen. de amikor azt se látom a másikon, hogy próbálkozna, akkor azzal mit kezdjek? A legtöbben jól elvannak huszonévesen is a bulizással, ahelyett hogy gyűjtené a pénzét, és amikor tud, lépne...

2016. szept. 21. 07:58
 15/15 anonim ***** válasza:

"Elég jól elvannak bulizással"

Ez szerintem oda-vissza megy.

Mi van azokkal a kedves ártatlan kislányokkal( 95%) akiknek az élete az adott heti péntek -szombati partiról és minden héten másik f@ sz szop sáról szól, mert tisztelet a kivételnek ,de sajnos ez a valóság.

Namármost ,ha a nők( de inkább lányoknak ) ez kell, hidd el egy fiatal férfi sem fog nagyon teperni, ha nincs nagy nyomáson.

Amúgy meg a normális ,szorgalmas férfiakat még ha jól is néz ki, akkor is hanyagoljátok és gyökérnek nézitek...

Tudom ,mert a normális az unalmas....csak akkor nem kellene sírni, hogy semmi nem jó, nem csak a férfiaknak kéne magukba nézniük Kedves kérdező meg tenni a dolgokért ,hogy minden happy legyen.

Hozzáteszem ezen az időszakomon túlléptem.

Sok sikert!

2016. szept. 27. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!