Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy jó viszonyt ápolok az exemmel? 24/L
Szerintem ez abszolút nem gond.Mi is jóban maradtunk több mint 2éve nem is találkoztunk már,de beszélünk ugyam úgy.Mivel 3évet voltunk párként együtt bízik bennem és engem hív ha valamit ki kell beszélnie magából.Olyan dolgokat mond el amit még az anyjának sem.Engem ismer tudja hogy nincs tabu és segítek pár jó szóval ha tudok.Persze ha lesz/van új kapcsolatod nem biztos hogy a másik feled díjazza majd.Minden esetre ez egy normális észjárás nem kell "köpködni" egymásra ahogy egyébként ezt sokan teszik.
22N
Akit egyszer szerettél, azt szerintem sem kell utalni azért mert valami elmúlt.
De vannak szintek. Nem baj, ha a barátnőm találkozik, vagy beszél azbexével.
Az viszont komoly baj, ha ez napi rendszerességű, ha bármi történik, reflexből nyúl a telefonhoz, ha a mi kapcsolatunk is vele beszéli ki
Nem is a visszatáncolás lehetősége riaszt meg, inkább az érzelmi kötődésé. Értem, hogy már nincs közöttük szex, és arra megtalált engem, de minden másban ott folytatják ahol abbahagyták, az érzelmi kötődés meg erős.
És ilyenkor az a tapasztalatom, hogy az új ember felé is nehezebben alakul ki a bizalom, a kötődés, hiszen neki még ott a kis bizos pontja.
Ha komolyan gondolod, akkor egy egészséges szintre kell csökkenteni a találkozások és beszélgetések mennyiségét, már csak azért is, mert jellemzően az ilyen napi szintű exes kommunikációban az egyik fél még nincs túl a dolgokon (akkor sem, ha gyorsan beújított egy párt ő is), ha te le is zártad, ő még lehet, hogy nem, és ezzel csak rontod a helyzetét, még évekig elepekedhet utánad, mert nincs meg az elengedéshez szükséges tér.
Nem kell köpködni rá, nem két véglet van. Minden esetre, aki az exével jól elvan az menjen hozzá vissza.
Aki jól el van az exével, tapasztalatom szerint, előbb utóbb ágba is kerül vele újra.
Lehet, hogy ebben nincs rossz, sőt biztos , hogy nem , én is jó viszonyt ápoltam az ex barátnőmmel.
DE! Azt is el kell fogadni ha az aktuális párunk , társunk ezt nem nézi jó szemmel ez neki nem tetszik, mert ezt muszáj megértenünk. És neked sem biztos, hogy tetszene.
Ő nem egy gyerekkori baráti haver, hanem akivel együtt voltál, voltunk.
És ha szereted az aktuális társadat, és ez őt zavarja. akkor ezt megérted. Ezt nem várhatod el.
Szerintem sincs ebben semmi rossz, ha az ember helyén tudja kezelni a dolgokat. Több exemmel is jóban vagyok, párom is. Eleinte fura volt, de amint megszoktuk, nem lett ebből gond. Egyik exemmel találkoztak is, majd nélkülem is összefutottak.
Mivel bízunk egymásban és együtt tervezzük a jövőt, eszünkbe sem jut, hogy a másik az exszel bármit is csinálna, ami minket megbántana.
De hozzá kell tenni, hogy erre nem mindenki képes. Vagy azért, mert magából indul ki, és ő még nem zárta le az érzéseit exe iránt, vagy önbizalom hiánya van, nem érzi stabilnak a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!