Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes az exemmel baráti viszonyt tartani?
Figyelt kérdés
Szakítottunk és akkor még próbáltuk ezt a baráti fonalat megtartani, de miután megtudtam h pasija van megszakítottam ezt a fonalat, csak most meg hiányzik, és nem vagyok túl jó állapotban.
Érdemes lenne megint beszélnem vele vagy próbáljam elfelejteni? 17/f
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. szept. 7. 10:49
1/7 anonim válasza:
Nem tudnál rá barátként nézni... szóval felejtős.
2/7 anonim válasza:
Meghalt a kutyám, de tartsuk meg ....
4/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de barátként próbálhatnék vele dumálni, vagy akkor csak jobban fájna ez az egész ügy?
2014. szept. 7. 10:57
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval soha ne is beszéljek már vele, vagy mondjuk egy kis idő múlva, mondjuk amikor már nem fáj ez az egész annyira akkor már beszélhetek vele?
2014. szept. 7. 11:01
6/7 BlackSword válasza:
Hát ha már mindenféleképpen le kell vágni egy kezet, akkor baltával gyorsan, semmint fűrésszel lassan... Ez a maradjunk barátok... hatalmas butaság...
7/7 A kérdező kommentje:
Később se jöhet mondjuk szóba, fél vagy 1 év múlva se?
Mert azt beszéltük még amikor szakítottunk, hogy majd valamikor egy idő elteltével össze jöhetnénk újból, én ezt nem most szeretnem vagy a közeljövőben hanem majd tényleg később, de vajon össze jöhet ez?
2014. szept. 7. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!