Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kapcsolatot kezdeni olyan ferfivel, aki viszonyt ápol a gyereke anyjaval?
Ez , elmondasa szerint a gyerek miatt törtenik.
Feljarogat amikor a gyerekkel idöt akar tölteni, aki 7 eves.
Azt mondja tuntetöleg h a gyereke a legfontosabb a vilagon.
Mintha ugy mondana , h hely nincs mar a sziveben masnak.
A mediaban is volt pelda erre , h a volt feleseg es a pasi közt sok esetben szexualis kapcsolat is van.
En meg nem vagtam bele a kapcsolatba, nincs is sok kedvem ra.
Ti mit szóltok ?
"Azt mondja tuntetöleg h a gyereke a legfontosabb a vilagon. "
Miért kinek nem az. Attól, hogy nem mondják ki még így van minden második anyánál is.
ha nincs sok kedved hozzá akkor mi a kérdés? :D
egyébként miért olyan kizárt, hogy tényleg csak a fiát megy meglátogni?
az meg egyértelmű, hogy neki a gyereke a legfontosabb a világon.....még jó :D
Csak féléve szakitottak a gyerek anyjaval, a nö költözött el es szerintem még nem zárták le a kapcsolatot. Nem akarok reszletekbe bocsajtkozni, de tudom, h még együtt vannak úgy is.
Ez változhat, ha kapcsolatot kezdunk?
Szerintem nem
"...de tudom, h még együtt vannak úgy is. "
Ez most komoly? Mi van?
"...én soha nem kezdenék olyan pasival, aki hazudozik, nem őszinte, és van képe egy gyerek háta mögé bújni."
"Azt hiszem, én sem szeretnék ezzel a férfivel semmit, pláne ha a gyereke a legfontosabb a világon."
"Azt mondja tuntetöleg h a gyereke a legfontosabb a vilagon. " (A "tüntetőleg" az szubjektív!)
Drága hölgyeim, akkor most milyen egy ideális apa, ha egyéb okok miatt elváltak? Aki lesz@rja a gyerekeit, csak pénze legyen elég támogatni őket?
Ha fenntartásaid vannak, ne kezdj bele a kapcsolatba!!! Válassz egy olyat, amelyik válás után nem foglalkozik a gyermekeivel! Majd a tieddel sem...
Tipikus szempont: Azért arra vigyázz, hogy marha jól keressen, mert jutnia kell mindenkire a pénzéből!
ha a gyerek érdekelné, elvinné magával, hogy vele lehessen
az nem látogatás, hogy bemegy hozzájuk enni, beszélgetni, ...ni
NEM kellene ilyen pasi, később sem akarnék ilyen kétkedésben élni mellette
Hetes, a gyerekem a gyerekemként a legfontosabb a világon, a férjem pedig a férjemként. Egyik sem pótolja a másikat. Így nem mondhatom azt, hogy nekem a gyerekem a legfontosabb a világon, mert nem igaz. Akinek a gyereke a legfontosabb, ott a házastárs háttérbe szorul. Aztán megírja a kérdést a GYK-n, hogy elhagyta a férje.
Kettes voltam!
Szerintem egy ferfi akkor bujja ugy a gyerekeit/ gyerekét, ha meg erdekli az ex. En ezt tapasztaltam az ismeröseim es rokonaim köreben!
Volt olyan pasi , aki a volt felesegevel közös gyerekert mindent megtett, az uj növel közös gyereket meg epp letojta, mert az ugy szulte , h becsuszott a gyerek , nem tervezetten
Ugyhogy az ilyen hös apakbol elegem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!