Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kapcsolatot kezdeni olyan ferfivel, aki viszonyt ápol a gyereke anyjaval?
Ez , elmondasa szerint a gyerek miatt törtenik.
Feljarogat amikor a gyerekkel idöt akar tölteni, aki 7 eves.
Azt mondja tuntetöleg h a gyereke a legfontosabb a vilagon.
Mintha ugy mondana , h hely nincs mar a sziveben masnak.
A mediaban is volt pelda erre , h a volt feleseg es a pasi közt sok esetben szexualis kapcsolat is van.
En meg nem vagtam bele a kapcsolatba, nincs is sok kedvem ra.
Ti mit szóltok ?
Meg is válaszoltad a kérdésedet. Ne kezdj vele kapcsolatot.
Egyébként szerintem az a normális dolog, ha az apa a válás/különköltözés után is törődik a gyerekkel. Egy dolog hogy felmegy hozzá, más dolog, hogy el is viszi magával. Eddig ennek én inkább örülnék, mint hátránynak tartanám. Ha neked ez teher, még véletlenül se kezdj olyan férfival, akinek gyereke van. Úgysem tudnád szeretni a gyerekét, anélkül pedig nem működőképes a kapcsolat.
A másik dolog, hogy lefekszik az ex-szel, az egyáltalán nem normális dolog. Ha van gyerek, ha nincs. Ilyen emberrel nem szabad kapcsolatot kezdeni.
Szerintem sok ferfi fekszik le az exevel ,ez a pasi tuttira, mert kéznél van és nem hagyja ki az alkalmat.
Es lehet hogy meg akarja örizni a befolyását az ex fölött, hogy az nehezebben tudjon új kapcsolatot kiépiteni.
csak a magam nevében írom,köszönöm elég volt a volt páromból mint kapcsolat ,de a gyerek örökre összeköt ezért beszélnem,találkoznom kell vele,akkor is ha ez az új kapcsolatomnak nem tetszik.(egyébként pont leszarom kinek mi a véleménye)De soha nem kezdenék ki újra az exel és a közeledését sem fogadnám,pedig ő ment el.nem véletlenül lett vége.
Én azt tanácsolom várj egy kicsit ,járj nyitott szemmel és ne azzal törődj mi történik a közeli ismerősök-média akárkik életében .
"Szerintem sok ferfi fekszik le az exevel ,ez a pasi tuttira, mert kéznél van és nem hagyja ki az alkalmat. "
Ezek után mi a kérdés? A válaszaidból is kiderül, hogy te nem akarsz viszonyt kezdeni ezzel a pasival. Azt várod, hogy megerősítsünk, vagy azt, hogy győzködjünk az ellenkezőjéről?
aki az exjevel szexel aqttol mi a fenet akarsz? mas nonel van aztan nalad undorito nem?
sok hal van a piacon nezz jobban korul ez nem eri meg legyen mar annyi tartasod hogy nem dolsz hanyatt egy ilyen pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!