Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ezzel a helyzettel? Mit tehetnék ellene?
19 éves lány vagyok, és volt egy magántanárom (olyan 50-55 körüli férfi), és most hogy leérettségiztem, és lenyelvvizsgáztam, már nem járok hozzá. Viszont azt vettem észre, hogy nagyon hiányzik. Úgy érzem, hogy nagyon kötődni kezdtem hozzá, mindig törődött velem, végtelenül kedves és türelmes volt, volt hogy órán kívül is találkoztunk, beszélgettünk, próbált közeledni is, amit néha szívesen fogadtam, néha meg elutasítottam, nem tudom miért, nem voltam következetes, de nagyon jól esett, hogy így foglalkozik velem.
Az lenne a kérdésem, hogy a hiányát hogy tudnám elnyomni, mert hülyeség lenne ilyen kapcsolatba belemenni vele, mert hát mégis sokkal idősebb, viszont a törödése, és a kedvessége, meg úgy a jelentléte is borzasztóan hiányzik.
Szóval hogy kéne ezeket az érzéseket elnyomni, vagy hogy kezeljem őket?
Összetéveszted az apakomplexust a szerelemmel. Szüleid mennyire törődnek veled? Gyakran egy ilyen kötődés a hiányzó szülői szeretet helyén keletkezik.
El fog múlni, ne gondolkodj kapcsolatban.
Én is vonzódtam anno egy tanáromhoz nagyon, és ő is hozzám (csókig jutottunk egyszer). Összeszedtem magam, átgondoltam a helyzetet, és tudatosan távol tartottam magam tőle. Szép lassan elmúlt.
Nem bánom, sőt, életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy leépítettem. :)
Emelt érettségi, plusz felsőfokú nyelvvizsga.
Igen, tudom, hogy ez nem szerelem amit érzek, és tényleg nagyon rossz a kapcsolatom a szüleimmel, és pont ezért kezdtem kötődni hozzá, mert tőle kaptam meg azt a figyelmet és támogatást, amit a szüleimtől soha. De tudom, hogy ez nem fenntartható, és nem normális, ezért szeretnék ebből valahogy kijönni, de nem tudom hogyan.
Szerintem akkor a helyzet világos. Kivetited a törődés utáni vágyad rá, mert ő foglakozott veled. Csak tudod ő ezt pénzért tette, ez egy üzleti megállapodás volt közte és a szüleid közt. Ezt tartsd észben.
Tartsd magad tőle távol, idővel elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!