Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt erzem, hogy veszti el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt erzem, hogy veszti el az erdeklödeset, hogyan alljak hozza?

Figyelt kérdés

Úgy ereztem a talalkak soran hogy a nagy induló lelkesedes csökken fokozatosan de nem tudtam pontosan meghatatarozni hogy miert erzem ezt , mert lehetett arra is fogni hogy normalis mederbe kezd kerulni a kapcsolat .

De valami megse stimmelt az utóbbi talalkan , túl hamar haza akart menni , nem mondott következö talalkat ezert nem meg valaszoltam az smsekre mert tudtam hogy ez végszagu , vegul megis mondtam hogy nincs miert fokytatni.

Akkor megint tepert , hogy talalkozzunk stb de megint egy ilyen langyos viz dolog lett , ahol nem ereztem mar rajta a korabbi lelksedest , most mar sms ekre is nagyon kesve valaszol

Szóval ott tartunk h akkor erdeklödik ha en lemondok stb

Ez igy hogyan valtoztatható meg? Vagy lehet egyaltalan ?

2018. júl. 24. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt és mióta tart nála ez a közöny?
2018. júl. 24. 11:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy honapja talalkozgatunk

En nem vettem komolyan elejen mert arra gondoltam hogy ez csak egy rövid lecsengesu dolog lesz es igazam volt de lehet h ense voltam lelkes , mondjuk nem isvolt mire mert mondta hogy csak baratsagot akar

2018. júl. 24. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán meg akarod ezt változtatni? Szerinted mi sülhet ki ebből? Ha nagyon komolyan akarna le sem bírnád vakarni magadról, vissza jönne újra meg újra és egyre inkább éreznéd, hogy mind és mind jobban akar.

Szerintem nem te vagy neki a végzete, sőt lehet van valaki akire vár.

2018. júl. 24. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Játszmázik veled.

Ha te tepersz, akkor nyeregben érzi magát és szórakozik veled, ha emuatt lemondasz róladl, akkor mutat annyi érdeklődést, hogy újra utána menj. De csak addig.

Komolytalan, ne vesztegessed rá az időt, nem érdemes.

2018. júl. 25. 05:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. júl. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!