Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen dolgokon és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolgokon és hogyan kellene változtatnom, hogy ne így álljak hozzá az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

19 éves fiú vagyok és sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam.Ha szimpatikus számomra egy lány akkor már az elején úgy állok hozzá, hogy mit is akarok én tőle kevés lennék én hozzá,sokkal jobbat érdemelne meg nálam és emiatt a hozzáállásom miatt inkább meg sem próbálok ismerkedni. Nem vagyok saját magammal kibékülve és ez szerintem látszódik is a kisugárzásomon. Ha a lányokkal kell beszélgetnem akkor állandóan ideges leszek és csak azon aggódom,hogy mit is mondjak neki egyszerűen nem tudok a lányokkal miről beszélgetni és inkább elkerülöm a velük való beszélgetést. Egyáltalán nem tartom magamat helyes fiúnak pedig már mondták sokan,hogy helyes vagyok és ha egy kicsit is nagyobb bátorságom lenne biztosan nagyobb sikerem lenne a lányoknál. Nem tudom,hogy miért de nagyon félek a nőktől már gyerekkorom óta.

Ami még problémát jelent,hogy egyáltalán nem értek a nőkhöz és soha sem tudom eldönteni azt, hogy egyáltalán érdeklem e vagy sem.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F

2017. aug. 20. 20:31
 1/5 anonim válasza:
100%
Próbálj meg elkezdeni úgy beszélgetni lányokkal, hogy embereknek tekinted őket. Ne filózz azon előre magadon, hogy ilyen vagy olyan lány az illető, csak azt igyekezz meglátni benne, hogy ember, akivel lehet beszélgetni. Ha sportolsz, sportoló társakkal, ha szeretsz kirándulni, csatlakozz túrázókhoz, ha inkább a könyveket szereted, a könyvtárban, stb. Ha van kedved hozzá, kezdj el járni valami olyan közösségbe, ahol fiúk is és lányok is vannak, és természetesebben adódnak beszélgetési lehetőségek.
2017. aug. 21. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Basszus mintha ezt a kérdést én írtam volna ki, csak én még rosszabb helyzetben vagyok hiszen én már 21 vagyok... Sosem volt még csak egy hosszabb beszélgetésem sem lányokkal, maximum a neten, szabályosan félek tőlük, ideges vagyok ha csak egy légtérben kell lennem olyannal aki tetszik, totál hülyén viselkedem és szabályos menekülhetnékem van... Persze utólag mindig megbánom. Szóval sajnos nem tudok megoldást erre a kérdésre, de gondoltam jelzem hogy nem vagy egyedül és van aki még gatyábbul áll ezen a téren.
2017. aug. 23. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta sem változott semmi sem.

2017. okt. 7. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi. Itt sem...:(
2017. okt. 14. 22:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon tanácstalan vagyok.
2017. okt. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!