Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolgokon és hogyan kellene változtatnom, hogy ne így álljak hozzá az ismerkedéshez?
Sziasztok.
19 éves fiú vagyok és sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam.Ha szimpatikus számomra egy lány akkor már az elején úgy állok hozzá, hogy mit is akarok én tőle kevés lennék én hozzá,sokkal jobbat érdemelne meg nálam és emiatt a hozzáállásom miatt inkább meg sem próbálok ismerkedni. Nem vagyok saját magammal kibékülve és ez szerintem látszódik is a kisugárzásomon. Ha a lányokkal kell beszélgetnem akkor állandóan ideges leszek és csak azon aggódom,hogy mit is mondjak neki egyszerűen nem tudok a lányokkal miről beszélgetni és inkább elkerülöm a velük való beszélgetést. Egyáltalán nem tartom magamat helyes fiúnak pedig már mondták sokan,hogy helyes vagyok és ha egy kicsit is nagyobb bátorságom lenne biztosan nagyobb sikerem lenne a lányoknál. Nem tudom,hogy miért de nagyon félek a nőktől már gyerekkorom óta.
Ami még problémát jelent,hogy egyáltalán nem értek a nőkhöz és soha sem tudom eldönteni azt, hogy egyáltalán érdeklem e vagy sem.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 19/F
Sziasztok!
Azóta sem változott semmi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!