Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? Milyen dolgokon kellene változtatnom?
Sziasztok.
18 éves vagyok és bevallom őszintén még soha sem volt barátnőm. A nőkhöz még közöm sem volt. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva félek a nőktől, nem merek rájuk nézni és még velük beszélgetni sem. Nagyon visszahúzódó, csendes és sajnos a szavak embere sem vagyok. Ha egy lány közelében vagyok akkor állandóan zavarban vagyok és meg sem tudok szólalni, félek tőlük. Azon idegeskedem, hogy miről is lehetne vele beszélgetni. A 18 évem alatt kb. kétszer beszélgettem velük de az is csak annyiból állt, hogy megkérdezték, hogy milyen óránk lesz meg ha beteg voltam akkor mi volt a bajom és, hogy jobban vagyok e. Nem merek egyetlen egy lány felé sem közeledni mert az az érzés van bennem állandóan, hogy mit akarhatok én tőlük, kevés vagyok én hozzájuk és már a legelején elkönyvelem és meg sem adom magamnak az esélyt. Sajnos nincsen önbizalmam és az önértékelésemmel is nagyon komoly problémáim vannak ( mindig csak a rossz tulajdonságaimat látom saját magamban a jó tulajdonságaimat viszont észre sem veszem ) és szerintem ezt észre is veszik rajtam és ezért néznek mindig levegőnek. Egyáltalán nem tartom magamat helyesnek és ez is visszatart az ismerkedéstől nekem még a családomon kívül senki sem mondta, hogy mennyire helyes vagyok. Egy éve kitartóan sportolok bíztam benne, hogy hátha egy kicsit is javulna az önbizalmam de nem így lett, semmi sem változott. Egyáltalán nem járok szórakozóhelyekre nem az én világom és nem is vágyom oda.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
18/F
Az a baj veled, hogy túlmisztifikálod a lányokat. Van édesanyád, nővéred, húgod, lány unokatestvéred, akikkel már beszélgettél?
Na, ők is ugyanolyan emberek.
Nem tudom, miért kell félni a nőktől. :) Csak beszélgess velük lazán, mint ahogy a srácokkal vagy a családtagjaiddal szoktál, add önmagad, ne próbálj meg másnak látszani!
Azt jól teszed, hogy sportolsz, de nagyon remélem, hogy magad miatt teszed, és nem azért, hogy legyen nőd...
A legfontosabb az lenne, hogy megbékélj önmagaddal, és felismerd az erősségeidet! Mindenki kiemelkedő valakiben, csak egyesek nem veszik tudomásul. :)
21/L
#2: Szia.
Azt jól teszed, hogy sportolsz, de nagyon remélem, hogy magad miatt teszed, és nem azért, hogy legyen nőd... ---> Nem, nem azért sportolok, hogy legyen nőm hanem a saját egészségem miatt kezdtem el sportolni és időközben nagyon megszerettem.
Csak beszélgess velük lazán, mint ahogy a srácokkal vagy a családtagjaiddal szoktál, add önmagad, ne próbálj meg másnak látszani! ----> Mindig önmagamat adom de közben pedig azon idegeskedem, hogy mit kellene mondanom sajnos a nők társaságában nem tudok "feloldódni".
A legfontosabb az lenne, hogy megbékélj önmagaddal, és felismerd az erősségeidet! ----> Ez a baj, hogy nagyon sokszor undorodom saját magamtól és nem tudom, hogy nekem mik az erősségeim csak a rossz tulajdonságaimat látom magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!