Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezek után hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek után hogyan álljak hozzá? 20L

Figyelt kérdés

Az egyik ismerős (látásból) sráctól neten kértem segítséget. Nagyon rendes srácnak ismerem, van pár közös haverunk, mint utólag kiderült, de még sosem beszélgettünk.

Jövő héttől megyek tanfolyamra és ráírtam kedvesen, érdeklődően (de nem csak azzal kapcsolatban, amit tudni szeretnék, hanem róla is, de csak finoman), mert hallottam, hogy már járt ott tavaly. Pár kérdést tettem fel neki, 2-3-at tényleg még szombaton, amit látott is, de nem válaszolt rá.

Jó, nem ismer végülis, de a haverjai szerint (közös), tetszem neki, mert szinte mindig néz. Én is észrevettem, és azt is, hogy a kora ellenére (22) elég félénk. Igazából meglepett, mert én egy ilyen típusú levélre bárkinek válaszolnék. Szerintem ez semmiség. Főleg, ha ilyen barátságosan közeledne valaki hozzám.

Nem igazán értem én ezt. Rám bárki ír igyekszem segíteni. Ha egy olyan srác írni aki meg tetszik is, hát biztos szinte azonnal válaszolnék, de ha egy számomra unszimpi ember kérne valamit semmiséget se lennék 'szemét'. Emberség is van. Ezt akkor benéztünk. Mármint a tetszést mindannyian(?)

Most ezek után rá se nézzek, ha találkozunk? Mert fogunk!

2015. okt. 26. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

"elég félénk"

Magyarán egy életképtelen lúzer! Minek foglalkozol ilyenekkel? Csak lehúz téged is!

2015. okt. 26. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem teljesen a dolgot. Tehát ő írt neked egy levelet? Milyen levelet?
2015. okt. 26. 07:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Én írtam neki. De nagyon kedvesen, tiszteletudóan, érdeklődően.
2015. okt. 26. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszeru.

Ha nem fog valaszolni akkor buszken allj hozza. Ezt az alkalmat elszalasztotta, zard le a dolgot. De is lehet, hogy szemelyesen akar veled beszelni, vard ki a veget.

2015. okt. 26. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért még rá nézhetsz, hiszen ott az "emberség" de valahogy vedd tudomásul, hogy csak mint ember-ember kapcsolat lesz köztetek. Mondjuk én azért megkérdezném tőle, hogy szia, hogyhogy nem válaszoltál a kérdésemre. Lehet, hogy nem is látta vagy nem ért rá foglalkozni vele valami miatt ,elfelejtette, bármi oka lehet. Gondolom facebookon írtál neki vagy valami ilyen helyen. Én is olyan vagyok, ha valaki ír, akkor nem mindig írok vissza mert elfelejtem, nincs időm/kedvem, nem érdekel. Aki tényleg akar valamit az írjon sms-t, e-mailt ha mindenképpen írni akar vagy hívjon akár vissza is hívom ha azon a 100 forinton múlik. Nekem a FB meg az ilyen üzengetők 8-ad rangú dolgok az életemben.
2015. okt. 26. 09:13
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha szembe jön velem, mit csináljak?
2015. okt. 26. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!