Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezután a "vallomás" után hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezután a "vallomás" után hogy álljak hozzá? Szerethet egy 33 éves férfi?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel több, fél éve 'kavartunk' először. Vele veszítettem el, a nyarat együtt töltöttük és még most, ősszel is minden jó volt. Csak itt van a korkülönbség, meg hogy én gimis vagyok még (18 éves vagyok, ő 32). Bár először egyetemistának ismert meg...

Viszont tegnap éjszaka/ma hajnalban bevallotta, mit érez irántam, a barátnőim előtt (nem voltam hajlandó sehova menni vele, mert előtte vesztünk össze és hagytam faképnél). Aztán ma reggel is lenyűgözött, kaptam tőle egy üzenetet, amin a "legfontosabb" közös dátumaink voltak, mert előtte azt vágtam a fejéhez, hogy nem is emlékszik semmire a kapcsolatunkkal kapcsolatban.

Utána felhívott az anyukája is (a családjának bemutatott), hogy vacsorázzak vele. Beszélgettünk és mondta, hogy tudja, milyen a fia és hogy sok hülyeséget csinált már az életében, sok nő/lány volt mellette az évek során, de így még senkivel nem viselkedett, senkinek nem mondta, hogy szereti és én voltam a második, akit az egész családjának bemutatott és az autóit egyikük sem vezethette (engem azokon próbált vezetni tanítani).

Túl szép ez az egész... Ott voltam 17 éves, totál tapasztalatlan (de nem naiv!) lányként és ő pedig annyira hihetetlen, vagy nem tudom.

2014. nov. 8. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
grat h bedőltél neki te kiskacsa
2014. nov. 8. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem dőltem be neki.
2014. nov. 8. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak én gondolom így és lehet csak én folyatom itt a nyalam de ez szerintem romantikus :) ha a családjának is bemutatott akkor biztos nem egy kaland vagy :) én szurkolok nektek!:)
2014. nov. 8. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Autóit? Szóval gazdag a csávó, aha aha...
2014. nov. 8. 22:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Mit számít, hogy milyen az anyagi helyzete?
2014. nov. 8. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szép dolog és szerintem te szeretheted őt nagyon is semmi gond nincs ezzel.De valyon miért is veszekedtetek?Igazából itt azon kell neked elgondolkoznod h ő már 33 éves sokat élt ember.Valoszínű h te még nem éltél olyan sokat.Lehet h ő már inkább nyugalomra, családra vágyik.Ha komolyan gondolod akkor nem lessz "életed" nem tudod magad kiélni mert le fogod magad kötni melette és 10 és múlva eszedbe jut h élned kellet volna.Szerintem rövid távon működhet de hosszún nem igazán.Más lenne ha 28 lennél ő meg 43 mert akkor már te is éltél 10 évet.Én azt mondom legyél vele ameddig neked jó de ne kösd le magad évekre h neki jó legyen.Tapasztalat nekem 10 évem ment el mert lekötöttem magam.Megáltam az első olyan férfinél aki szépeket mondott.De rájöttem h mind tud szépet mondani és drámai dolgokat tenni egy bizonyos cél érdekében.Semmi kép sem akartalak megsérteni csak ovatosan az idősebb pasikkal.
2014. nov. 8. 22:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Azon vesztünk össze, hogy február elején elutaznék az egyik barátnőmmel Dubaiba, kicsit pihenni. Ennek Ő nem örült annyira, mert tudja, hogy a barátnőm elég "őrült" és meggondolatlan (imád bulizni és sose tudja, hol a határ) és mondta, hogy semmi kedve 2 hetet végigidegeskedni, meg aggódni.

Ő még egyáltalán nem vágyik sem nyugalomra, sem családra. Együtt járunk koncertekre, fesztiválokra, eljár a barátaival is. Néha már nekem sok, ami neki meg sem kottyan.

2014. nov. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!