Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem fordítva szokott lenni? Hogyan álljak hozzá egy titkos hódolóhoz?
Figyelt kérdés
2015 Iskolai valentinnap után Szívkiosztás volt. Egyet kaptam én is (nem számítottam rá) és a következő állt rajta:2015. febr. 16. 17:49
3/7 anonim válasza:
szerintem ez teljesen normális
én is ilyeneket szoktam irogatni
4/7 anonim válasza:
Ez az üzenet magáért beszél XD
De most komolyan,kaptál egy üres lapot?
5/7 opened paradise válasza:
Sose fogjuk megtudni :(
6/7 anonim válasza:
Miért nevetitek ki?
Feltétel, hogy ráírjanak valamit?
Legyetek találékonyak. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Bocs XD Az volt rajta hogy (A nevem) "A titkos Hódolódtól" és még az ékezeteimet is szívekkel írta.
2015. márc. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!