Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány az egyik boltban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az egyik boltban ahova szoktam járni, nagyon tetszik, és lehetséges, hogy ez fordítva is igaz, de nem tudom miként kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Ennyire még sosem voltam meglőve! Azt mégse kérdezhetem meg tőle, hogy "Jó ez a hely, gyakran jársz ide? " -_- Meg az a baj, hogy a húspult mögött kiszolgáló, és a felvágottak tömkelege közénk áll!

Valamint van, hogy 2-en vannak, és az megint csak irtó cinkes volna ha csak úgy normál hangerővel elkérném a számát... utána meg miattam cikiznék, meg szegény el sem tudom képzelni mennyire zavarba jönne egy ilyen akció után! Valakinek valami frappáns, de normális ötlete?

2014. ápr. 9. 08:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Elég viccesen adtad elő a leírást :D Használd ki a humorod ha veszel ott egy deka párizsit ;)
2014. ápr. 9. 08:15
 2/20 A kérdező kommentje:

De nem tudom, hogyan kerülhetnék egyáltalán a közelébe :(

Szerintem a főnök asszonya engem is a kolbászok mellé akasztana ha csak úgy bejampiznék mellé a pult mögé.

2014. ápr. 9. 08:17
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem kell a pult mögé menned, jó az a pult előtt.
2014. ápr. 9. 08:21
 4/20 anonim ***** válasza:
beszelgess vele,aztan meglatod tettszel e neki. Kerdezd meg mikor vegezz,mert hazakiserned,elmehetnetek fagyizni ilyesmivel probalkozz.
2014. ápr. 9. 08:23
 5/20 A kérdező kommentje:

Már látom előre, hogy nem akarok beégni, de a végén mindenki valahogyan rajtam fog röhögni.

Meg ott a barátnője, és nem akarom, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzam előtte.

Ha meg bolt nyitás előtt megvárom, akkor meg azt hinné szegény, hogy valami pedobear várja reggel a sötétben.

Ennyire még nem voltam begazolva, pedig már volt néhány érdekes csajozásom... 23/F- így azért még égőbb ugye? xd

2014. ápr. 9. 08:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit stresszelni! Beszelgess vele,melyik parizert ajanlja,o melyiket szereti,kerdezd meg a nevet,van e facebookja,hazakiserheted e,ne izgulj,max azt mondja menj a francba,nem is jossz be neki,aztan ennyi.Nincs ebben semmi ego.
2014. ápr. 9. 08:32
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi fog kisülni belőle! Nagyon aranyos és mosolygós csajszi, nagyon jó lenne megismerni, de amilyen az én szerencsém már lehet az is, hogy foglalt...

A lényeg, hogy vagy lesz egy remélem komoly kapcsolatom vele, vagy pár hónapig kerülöm a boltot!

Köszi mindenki!!!!! :)

2014. ápr. 9. 08:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Vagy mond meg neki, hogy mekkora kolbászod van és hogy neked mennyire tetszik a sonkája.
2014. ápr. 9. 08:55
 9/20 A kérdező kommentje:

XD

Nem! Nem szabad! Komoly kapcsolatra vágynék vele, nem csak befűzni mint az eddigi kiscsajokat. Nem akarok gyökér módon közelíteni hozzá, elég lesz neki majd ha megismer, hogy mekkora hülye is vagyok :D Lehet ez miatt parázok, hogy mi lesz ha azt hiszi, hogy "NA! Még egy Kóbi aki csak meg akarhat d..ni!"

El sem hiszem komolyan, hogy ennyire kikészüljek egy lány miatt!!

2014. ápr. 9. 09:06
 10/20 anonim ***** válasza:

Hát figyeljél, én a nem túl előnyös külsőmmel az egyik áruházban dolgozó csajszit is megszereztem magamnak aki ugye ott hentes, nem mosolygós csaj, picit ijesztő tekintete van de jól néz ki, és érdekes mód én megszereztem magamnak.

Annyi a lényeg hogy ha nincs akkora sor, mert én mindig kora délután ebédidő tájt mentem amikor nem volt nagy forgalom és akkor ő volt ott egyedül, beszélgettem vele, mivel gyakrabban láttam buszon is amikor még máshol dolgoztam mindig együtt mentünk haza, persze akkor még beszélő viszonyban sem voltunk, de kérdeztem merre felé lakik mert szoktam látni az "xy" buszon stb... Kérdeztem a nevét, és közben jó pofiztam is, és láttam rajta hogy tetszik neki.

A dolog lényege az hogy beszélgetés kell hogy meglegyen légy neki szimpatikus, ne izgulj, ne érezze azt hogy zavarban vagy, aztán megkérdezheted meddig dolgozik, és utána előjöhetsz azzal hogy abba az időbe a környéken leszel és meghívnád őt valamire, vagy elkísérnéd valameddig.

Én meghívtam őt munka után egy kávéra és beszélgetni kezdtünk, nagyon sok mindent akkor derült ki rólunk, egy mogorva természetű lánynak mosolyt tudtam csalni az arcára, és mivel mindegyik kollégáját ismerem szinte a Hentes részlegről mindenki mondja hogy jó hatással vagyok rá mert sosem látták ilyennek. Szóval nálam bejött a dolog, másfél éve vagyunk együtt, pedig tartottam attól, hogy leráz vagy bunkó lesz mert hát nem volt jó az ő részéről az első benyomás, de nagyon megtetszett a lány így is, de teljesen más lett, nagyon kihozta magából a jó énét.

Szóval, nálam bejött ez így.

Remélem ebből tudtál tanulni :)

Vagy esetleg még azt tanácsolom hogy várj zárásig lehet addig vannak, és légy a környéken és ha meglátod hogy megy valamerre te is menj "véletlen" arra felé, fontos hogy ne akkor támadd le így hirtelen hanem amikor hozzámész vásárolni beszélgess vele egy picit így nem lesz neki kellemetlen ha az utcán is összefut majd veled :)

2014. ápr. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!