Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy valaki senkinek sem tetszik és nem lesz belé szerelmes senki?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 20:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Például belém nem volt még igazán szerelmes senki, pedig huszonéves vagyok, de egy kegyetlenül nem egyszerű gyerek. Tetszeni viszont már tetszettem sokaknak.
2009. dec. 20. 20:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Eddig még soha senki nem igazán rajongott értem pedig a környezetemben és a társoságomban látom hogy egy csomó embernek ez megadatik. Mondjuk annyira nem bánt,mert megvan a saját kis életem de azért gyakran álmodozom egy kapcsolatról.
2009. dec. 20. 22:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni hány éves vagy.

De tulajdonképpen nem ez a lényeg. Én 18/L vagyok és sokszor eszembe jutott már ez a kérdés nekem is. De szerintem attól, hogy valaki még nem találta meg a szerelmet, nem biztos hogy nem is fogja. Vannak esetek amikor már egészen fiatalon rátalál valakire a szerelem, akár már 14 évesen és ritka esetben de akár házasság és hosszú évekig vagy akár örökké tartó kapcsolat lesz belőle. Persze ott a másik oldal is amikor csak későn, 40-50 vagy akár 60 évesen jön szembe a nagy Ő. De ezek extrém esetek. Visszatérve a feltett kérdésre. Elég pesszimista vagyok és be kell valljam magam sem hiszek a sírig tartó boldog szerelemben. De azt kizártnak tartom, hogy valaki egész életében egyedül legyen. Előfordulhat hogy a szerelem sose talál meg,de olyan nincs hogy soha senkinek nem tetszel!!! Könyörgöm 6 milliárd ember él a Földön. Durván fele nő fele férfi. Szal 3 milliárd emberből már csak lesz (legalább) 1 akinek tetszeni fogsz:)

Szóval fel a fejjel és légy kitartó. Egyszer, talán nem is olyan sokára majd jön valaki. És röhögni fogsz az egészen, hogy egyáltalán felétettél egy ilyen kérdést?

2009. dec. 20. 22:55
 4/17 A kérdező kommentje:
20 év alatt nem tetszettem senkinek, az emberek többségének meg már 14-15 évesen van párja.Így hogy legyen optimista az ember?
2009. dec. 20. 23:31
 5/17 anonim ***** válasza:
több nő van a földön mint férfi, ergo következtetés: a fiukból kivonjuk a nők számát és megkapjuk azoknak a férfiaknak a számát, akiknek nem jut nő, ha ez egy páros szám, akkor ezek buz.ik lesznek... ennyi...
2009. dec. 21. 00:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Mindig az a k*rva matek:D
2009. dec. 21. 00:39
 7/17 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én is példának, még sose szeretett senki, illetve aki talán igen, az is letagadja utólag. Tetszeni tetszettem egyszer vagy kétszer (csak a belsőm), barátságra volt elég... Hát ez van.

Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz.

2009. dec. 21. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem,nem lehetséges! Minden embernek van egy párja, csak idő kell,míg egymásra találtok!:) Amúgy sem szabad rajta feszengeni, mert akkor fog eljönni, amikor tényleg nem számítasz rá. Szóval lazíts, élvezd az életet, és gondolj arra,hogy neked is van valahol egy szőke herceged, aki most is csak téged keres!;) :)
2009. dec. 21. 14:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Szőke herceg?Na kösz nem!:D Férfi vagyok és hetero:D Ha szemezni próbálok egy csajjal még az sem sikerül:D 20 év alatt semmi, nem jön a szőke királylány xD
2009. dec. 21. 20:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Ja,hupsz, bocsi. :D Na és akkor mi van? 20 év után leáll az élet, vagy mi?:D Próbálkozni kell. ;) Lehet, hogy az első 25 lány akinél próbálkozol visszautasít, de lesz egy 26. aki nem. Vagy, ha elkezded, talán rögtön az első, nem tudhatod. ;)
2009. dec. 21. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!