Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Senkinek érzem magam, úgy...

Senkinek érzem magam, úgy érzem senkinek se vagyok elég jó, soha többé nem tudok már szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
3éve nagyon szerelmes lettem,életemben először,de sajnos az érzéseim nem találtak viszonzásra,így én bosszúból bántottam őt,h neki is úgy fájjon mint nekem,de ezzel csak azt értem el,h már jóba se tudjunk lenni. Nekem csak ő volt :'(
2010. jan. 20. 19:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Én még mindig őt szeretem,de ő átnéz rajtam. Senki se volt ilyen nagy hatással rám mint ő. Pl ha bemegyek suliba ott is mindig arra gondolok h senki sem olyan jó mint ő,ill h én mennyire értéktelenebb vagyok másoknál. Már tanulni sincs kedvem emiatt.
2010. jan. 20. 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:

csak azért mert nem szeret viszont, azért elég csúnya dolog őt bánta, h neki is fájjon.

Jogos, h nem áll veled szóba.

Amúgy simán lehetsz szerelmes, én is azt hittem, h nem lehet többet, de mégis.

Persze az első az más valamiért...

2010. jan. 20. 20:00
 3/15 A kérdező kommentje:
Mindig az jár a fejemben,h mit rontottam el, mi történt volna ha... Nem hiszem h lenne vki aki akkora hatással tudna rám lenni mint ő volt. Én régebben tök másmilyen voltam,jobban tudtam figyelni a dolgokra,de folyamatosan emésztem magam ezen azóta is.
2010. jan. 20. 20:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a te bajod, hogy nem tudsz, hanem hogy nem akarsz továbblépni. Sokan vannak így, mint te, bár én nem értem, miért jobb olyan emberért sírni, akiről tudod, hogy úgyse kapod meg, mint erőt venni magadon és lezárni az egészet.
2010. jan. 20. 20:06
 5/15 anonim ***** válasza:

Na, megvolt az első pofára esés. Hidd el, lesz még pár, mire ember válik belőled!

És ezt nem bántásból mondom, hanem ez az élet rendje.

2010. jan. 20. 20:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
3 éve szendvetsz ne már, oké hogy az első különleges de hidd el egy ember se ér enyit. Amúgy az hogy szerelmes vagy nem mentség arra hogy bántasz valakit mert nem jösz be neki. Nőj fel kérj a lánytól bocsánatott és lépj tovább.
2010. jan. 20. 20:10
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
megértelek :(
2010. jan. 20. 20:13
 8/15 anonim ***** válasza:

gondolj, arra, h nem változathatsz a múlton, úgyhogy felesleges rágódni rajta.

Persze vannak olyan dolgok, amik nehezen mennek ki az ember fejéből, nem igazán akar rájuk gondolni, de mégis elő jön a gondolat, de csak te tudsz változatani rajta.

Próbáld meg magad elfoglalttá tenni, legyen mindig valami feladatod, amit csinálsz, menj valahova vagy bárni így mással leszel elfoglalva kicsit és egyre kevesebbet gonolsz majd rá.

2010. jan. 20. 20:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Már bocsánatot kértem,de nem nagyon foglalkozott vele. A helyzetemet súlyosbítja h csináltam pár égő dolgot,pl elszoktam sétálni a házuk előtt h lássam őt az ablakból legalább. Őt ez eléggé idesíti. + az is,h megtudtam az új számát,és írtam neki (kedveset)
2010. jan. 20. 20:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi de ez zaklatás!!! Ne csinálj ilyeneket ez örültség. Hagyd békén!!!!
2010. jan. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!