Senkinek érzem magam, úgy érzem senkinek se vagyok elég jó, soha többé nem tudok már szerelmes lenni?
Figyelt kérdés
3éve nagyon szerelmes lettem,életemben először,de sajnos az érzéseim nem találtak viszonzásra,így én bosszúból bántottam őt,h neki is úgy fájjon mint nekem,de ezzel csak azt értem el,h már jóba se tudjunk lenni. Nekem csak ő volt :'(2010. jan. 20. 19:53
11/15 anonim válasza:
Sajnállak!!!Meg azt is hogy nem tudod elfelejteni.Nekem is valami hasonló van.Lassan 4 éve hogy szerelmes vagyok valakibe.De tudom hogy tök reménytelen az egész.De akkor is szeretem.
Sajnállak Drága és hát kitartást vagy nem is tudom!! :(
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, ő is zaklatásként élte meg, nem örült nekem sajnos :'( Köszi szépen a válaszaitokat, jólestek!
2010. jan. 20. 20:38
13/15 A kérdező kommentje:
20.31: Én is együttérzek Veled!
2010. jan. 20. 20:41
14/15 anonim válasza:
ismerös helyzet engem is mindig elutasitanak.semmit nem lehet tenni legfeljebb bosszubol leverni neki egy akkorát hogy a padlóba kapaszkodjon utána pár órára:D
15/15 anonim válasza:
Mit kell ezen megbosszulni. A szerelem nem jön akaratra, nem tehet róla senki, ha nem szeret bele a másikba. Undorító dolog ilyenért "bosszút állni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!