Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány az egyik boltban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány az egyik boltban ahova szoktam járni, nagyon tetszik, és lehetséges, hogy ez fordítva is igaz, de nem tudom miként kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Ennyire még sosem voltam meglőve! Azt mégse kérdezhetem meg tőle, hogy "Jó ez a hely, gyakran jársz ide? " -_- Meg az a baj, hogy a húspult mögött kiszolgáló, és a felvágottak tömkelege közénk áll!

Valamint van, hogy 2-en vannak, és az megint csak irtó cinkes volna ha csak úgy normál hangerővel elkérném a számát... utána meg miattam cikiznék, meg szegény el sem tudom képzelni mennyire zavarba jönne egy ilyen akció után! Valakinek valami frappáns, de normális ötlete?

2014. ápr. 9. 08:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es, ezt jó volt elolvasni, a saját tapasztalatod adott egy kis önbizalmat!!! :)
2014. ápr. 9. 09:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne azt várd, hogy valaki egy über mondatott itt összehzo helyetted. A lényeg, hogy magad add, és a saját gondolatod oszd meg vele. Van humorod, nem kell tartandos semmitől. Az sem gázha izgulsz és látszik rajtad, lehet pont ez jön be neki a legjobban. A munkatársak meg mindig mindenért cinkelik a másikat, ne foglalkozz velük. Ha nem jön össze, lesz a csajnak egy vicces sztorija, amire büszke lehet. Szóval áll oda a párizsik elé és mondj valamit, ha bejössz neki, tökmindegy mit mondasz. Én egyszer egy menza pénztárosát hívtam el ebédelni, pedig akkor neki a kasszában kell ülnie, mégis eljött ebédelni. Ott ettünk ahol dolgozott...

Majd meséld el mi volt, kíváncsi vagyok :)

2014. ápr. 9. 09:37
 13/20 A kérdező kommentje:

Rendben, ha össze szedtem a lelki erőmet és megteszem, megírom a sztorit!

Nem is mások bevált párbeszédét kérném tőletek, hanem csak tippeket, hogy esetleg milyen indokkal hívhatnám ki onnan.

De most komolyan 74 kiló körüli a "versenysúlyom", nem igen ijedek meg az árnyékomtól az éj sötétjében, de ez a lány elvette minden erőmet, pedig csak látásból ismerem!! Ez kiborít!

Minden esetre, ha megpróbálkoztam, beszámolok a lánykérésről- legalább hagy nevessetek amíg én sírok :D

2014. ápr. 9. 09:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Csak ne dadogj, mert annyira látszik hogy parázol:D
2014. ápr. 9. 09:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha a humorodat használod, szerintem jól fog alakulni a dolog :)
2014. ápr. 9. 10:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Ok! Nenenenenem szoktttaaaam ddadaddadadogni xDD

Megmukkanni nem tudok ha meglátom, nem, hogy elkezdjek dadogni :D Csak köszönök neki és balfék módján megyek a pénztárhoz :/ Utána a bukómat szoktam fejelgetni, hogy "már megint egy alkalmat szúrtál el te hülye!!)

2014. ápr. 9. 10:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok neked.:))) Bár nő vagyok, de:

én megcsinálnám, hogy ha többféle dolgot akarok venni (vagy ha nem akarok, akkor is megéri ezt a pénzt), akkor azt több kanyarban veszem meg ugyanakkor. Tehát, szia, kérek 10 deka párizsit. ok, köszi, csáó. Beállsz a sor végére (vagy ha nincs sor fordulsz egyet), széles mosollyal, szia, kérek 10 deka sonkát, stb. stb. mondjuk 4 dolgot összesen. Ebből azért már leesik neki és te is látni fogod, hogy értékeli-e a dolgot. Még esetleg, ha látod rajta, hogy veszi a lapot,közölheted a harmadik tarjánál, hogy jó nálad vásárolni vagy ok, mindent megveszek:) vagy valami hasonló. De iagzából onnan, hogy veszi a lapot, már nyert ügyed van. :)

2014. ápr. 9. 10:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó, és ha lesz rá alkalmam, hogy a másik csaj épp kiszolgál vkit, akkor még hozzá teszem a 3. kanyar után, hogy a telefon számát is ráírhatja, én megengedem! :D

Köszi mindenkinek, jól jött ez a kis pozitív beszélgetés :)

2014. ápr. 9. 11:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Azert csak modjaval szerintem,ne ugraltasd,mert aztan megutal,hogy ez mekkora barom,mindig visszalep,mert elefelejt valamit,en meg pattogok neki, inkabb ajanld fel,hogy hazakisered,ugyis rossz a kozbiztonsag.
2014. ápr. 9. 11:37
 20/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Eléggé le vagyok törve! Reggel bementem, nem láttam, pedig jó darabig lófráltam, gondoltam akkor lehet elcserélte a műszakját, vagy csak szimplán hátul lehet dolga. Most délután ismét bementem, most sem láttam, de mivel egyedül voltam a pénztárnál, így megkérdeztem, hogy a kis szőke hajú kedves csinos lány mikor lesz?- mire mondja, hogy délelőttös volt, DE VAN BARÁTJA, ÉLETTÁRSA!- meg hozzá teszi, hogy az a lány egy tünemény, kedves és aranyos! Na ezzel teljeset is értek, csak éppen nem erre a válaszra számítottam :(

De egy retek érzés az amikor valami iránt elszánja magát az ember és kb 5 mp alatt szerte foszlik. Valószínűleg ezek után teljesen hiába való is lenne beszélni vele :(

Úgyhogy nem lesz lagzi!

2014. ápr. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!