Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy 16éves fiú akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 16éves fiú akivel lehetséges h összejövök! A fiú nem rámenős! Én 14leszek jövő májusban! Ha összejövünk az olyan szeptember körül lesz. És mikor feküdjek le vele először? Nagyon kiváncsi vok h ez normális-e?

Figyelt kérdés
Még csak 13vok.De nagyon szeretem.És sztem ő is érez irántam vmit!
2008. júl. 18. 01:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ritka az olyan 16 éves fiú, aki megelégedne csókolódzással. Neked viszont jobb lenne, ha egyelőre tovább nem mennél. Nem csak az éveid miatt: amíg a kérdésed az elektronikus eszközök közé teszed...

Most fejlődik a tested és a lelked, most indulnak be a hormonjaid. Természetes, ha úgy gondolod, szereted... de még csak most tanulod, hogy ez mi.

Ismerkedj meg vele, ha gondolod - de szép lassan, és a szex terén várjál még néhány évet. És azt is szépen, fokozatosan kezdd majd el.

2008. júl. 18. 01:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek az elottem valaszoloval. Varj meg egy picit a szex teren, ne ugy fejezd ki a szereteted, h lefekszel vele. Ha megis meg akarod tenni, akkor pedig elotte ismerd meg rendesen a fiut, es csak utana gondolj erre. Nehogy rosszul jarj, es kideruljon, h csak arra kellettel neki.
2008. júl. 18. 05:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 16éves srác vok és nagyon nehéz szerintem megértö párt találni aki hát mondjuk ki nem csak baszni akar hanem szeret is ha én találnák egy 13éves lányt aki tudna szeretni biztos öszejönék vele és a szexel várnák még min 1-1.5évet . Kifejezeten örülnék neki ha olyan fiatal lenne (nem azér mer kicsi ) hanem azér meg nem egy 16éves csak akit már a fél város megbaszott ...

Vigyáznák rá és remélhetöleg boldog lenék vele ...

Azt nem értem hogy mér gondolja mindenki azt a 16éves korosztályról hogy baszni akar én még szüz vagyok és egy darabig az is maradok mer csak azér hogy baszak egy jót nem fogom elveszteni ...

2008. júl. 18. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnos a korosztály többsége ilyen... de vannak ilyen jó kivételek mint te :) ne vedd magadra amit irtak :)
2008. júl. 18. 09:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Véletlen volt amúgy h az elektronikus levelek raktam:S:O

Köszönöm a válaszokat!Soket segítettek!

2008. júl. 18. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:

No igen.

De ilyen véletlen több is lehet, amíg nem figyelsz oda eléggé. Azt meg, hogy jól oda tudj figyelni mindenre, sokáig kell tanulni. És ha véletlenül becsusszanna egy gyerek, az nem lenne jó.

2008. júl. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!