Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hogyan álljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan álljak hozzá a dologhoz?

Figyelt kérdés

Eddig sajnos nem igazán volt szerencsém nőként a párkapcsolatokban. Úgy érzem, hogy mindig én voltam a hibás. Lehet, hogy néha túlságosan is akartam, hogy valaki szeressen. Most 1,5 év depressziós időszak után megismerkedtem egy sráccal. Egészen kedves, aranyos, csak egy baj van vele... nagyon nehezen bízik meg másokban, nehezen nyílik meg. Hozzám is kicsit félénken áll, nem tudatta még velem, hogy érezne-e vonzalmat, de én úgy véltem felfedezni a mozdulataiból, pillantásaiból.

Szeretném, hogy ez összejöjjön.Ez esetben valaki tud tanácsot adni? Nem szeretném elrontani, nagyon bízom benne, hogy végre elérhetek valamit és nagyon megkedveltem. Előre is köszönöm. :)

2015. okt. 18. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor legyél te a bátrabb és a kezdeményezőbb. Ennyire egyszerű.
2015. okt. 18. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok... Az kimaradt, hogy jövőhéten lesz egy találkozónk, beülünk valahová. Ekkor hogy álljak hozzá 3 hónap beszélgetés után?
2015. okt. 18. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, sztem ha lepippantod, azzal nagyon nem fogsz mellényúlni.
2015. okt. 18. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a randi vége felé megfogod a kezét, és úgy sétáltok fél egy órát, és bucsúzás képpen csókot is adsz neki(szájra nem arcra:), na akkor már nyert ügyed van. Akkor biztos felébred a srác, és bátrabb lesz.
2015. okt. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!