Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem alszol? Szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alszol? Szerelmi bánat vagy mi a gondod?

Figyelt kérdés

Hogy telik a hosszú hétvégéd?

Kor, nem.

2018. nov. 4. 01:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudok aludni, mert aggódom a jövő miatt. Nincs párom, és talán nem is lesz. Mert nem is nagyon keresek, nincs rá igényem. De tudom, hogy kell vagy egyedül maradok. Nem akarok gyereket, de velem akkor kihal a család.

27/L

2018. nov. 4. 03:27
 22/36 anonim ***** válasza:

Néha azért nekem is szükségem van erre, nem mondom, hogy nem.

Sokszor besétálok a városba, leülök egy padra, és órákig csak az embereket bámulom, ahogy rohannak megvenni a leakciózott csirkecombot, vagy épp munkába, iskolába sietnek.

Bár itt a központ történelmi városrész, ami elég szép, de nem laknék ott akkor sem, mert nagyon érzékeny vagyok a hangokra, szükségem van a csendre és nyugalomra. De legfőképpen a magányra.

2018. nov. 4. 03:32
 23/36 anonim ***** válasza:
70%
Huhh. Hát, ez se rossz probléma... Most nem akarsz gyereket, fogalmazzunk így. De, nem tudom, most más nők ilyenkor mit éreznek, amikor azt mondják nem akarnak gyereket. Mert, én amikor szerelmes lettem, ha nem is azonnal, de kis idő múlva szinte villogott az agyamban, h gyereket akarok Tőle... Sztem, ha szerelmes leszel ez nem kérdés benned. Csak ugye, lehet nem is akarsz szerelmes lenni, megtalálni Őt, a te embered, párod? Vagy?...
2018. nov. 4. 03:38
 24/36 anonim ***** válasza:
Én a holnapi éjszakás műszak miatt nem tudok aludni. Ha most aludnék, akkor holnap hogy maradnék ébren? :O
2018. nov. 4. 03:48
 25/36 anonim ***** válasza:
Bocsi, véletlenül privátot írtam. Hülye vagyok.
2018. nov. 4. 03:51
 26/36 anonim ***** válasza:
71%

27/L vagyok

Nem tudom, mit akarok. Úgy érzem, elbaltázom az életem. A szüleimen kívül senkim nincs. A kapcsolatoktól félek. Megvagyok nélküle, de az, hogy sose legyen. De feladni az életemet, ami most úgy jó, ahogy van..

2018. nov. 4. 03:56
 27/36 anonim ***** válasza:
51%
Válaszoltam a privire.
2018. nov. 4. 04:08
 28/36 anonim ***** válasza:

Bocs Ágnyeszka, mentem egy kört. Turbina gépész vagyok egy hőerőműben, áramot csinálok többed magammal.

32/f

2018. nov. 4. 04:38
 29/36 anonim ***** válasza:
Igen Szerelmi bánat,mert mindketten házasok vagyunk.Emuatt van a szenvedés
2018. nov. 4. 06:46
 30/36 anonim ***** válasza:
Itt már lassan dél van 🇦🇪
2018. nov. 4. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!