Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alszol? Szerelmi bánat vagy mi a gondod?
Hogy telik a hosszú hétvégéd?
Kor, nem.

Én nem tudok aludni, mert aggódom a jövő miatt. Nincs párom, és talán nem is lesz. Mert nem is nagyon keresek, nincs rá igényem. De tudom, hogy kell vagy egyedül maradok. Nem akarok gyereket, de velem akkor kihal a család.
27/L

Néha azért nekem is szükségem van erre, nem mondom, hogy nem.
Sokszor besétálok a városba, leülök egy padra, és órákig csak az embereket bámulom, ahogy rohannak megvenni a leakciózott csirkecombot, vagy épp munkába, iskolába sietnek.
Bár itt a központ történelmi városrész, ami elég szép, de nem laknék ott akkor sem, mert nagyon érzékeny vagyok a hangokra, szükségem van a csendre és nyugalomra. De legfőképpen a magányra.

27/L vagyok
Nem tudom, mit akarok. Úgy érzem, elbaltázom az életem. A szüleimen kívül senkim nincs. A kapcsolatoktól félek. Megvagyok nélküle, de az, hogy sose legyen. De feladni az életemet, ami most úgy jó, ahogy van..

Bocs Ágnyeszka, mentem egy kört. Turbina gépész vagyok egy hőerőműben, áramot csinálok többed magammal.
32/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!