Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem alszol? Szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alszol? Szerelmi bánat vagy mi a gondod?

Figyelt kérdés

Hogy telik a hosszú hétvégéd?

Kor, nem.

2018. nov. 4. 01:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

De, én voltam. A protkómat mentem políroztatni. :DD Nem vagyok BP-i. :)

Nekem pont fordított tapasztalatom van: egyszer voltam nő fogorvosnál, hát soha többet... azóta csak férfi orvosnál voltam, sosem fájt annyira, de ez a nő sztem hentes volt. :)

2018. nov. 4. 02:32
 12/36 anonim ***** válasza:

Akkor most már biztos szép fényesen csillog. :D

Szerintem a női fogorvosok úgy általában véve sokkal precízebbek, gyengédebbek, alaposabbak, tisztábbak. A tisztaságra és a sterilitásra is sokkal jobban adnak. Pl letöröltek mindent, amihez hozzányúltam. Olyan tisztaság van abban a praxisban, mint egy laboratóriumban. De ezek nyilván csak az én tapasztalataim.

Egyébként nem vagyok pesti. Pesti prolinak nézek ki vagy mi? :D

2018. nov. 4. 02:41
 13/36 anonim ***** válasza:

Mondasz vmit... a tisztaság, sterilitás fontos, meg a precizitás.

Hát...bocsi, de annak látszódtál. :D Én úgy mondom a pestieket, hogy pesti prostik. :) Most kérek elnézést minden kedves budapesti gyk-ástól. :))

2018. nov. 4. 02:47
 14/36 A kérdező kommentje:
Jobbulast mindenkibe, de menjetek privibe. Szétbaxtátok a kérdésemet. 🙂
2018. nov. 4. 02:49
 15/36 anonim ***** válasza:

Mitől látszódtam annak? :D Erre tényleg nagyon kíváncsi vagyok.

Kevés dolog taszít jobban a betondzsungelnél.

16/36 anonim ***** válasza:

Mindegy, mert itt már a kutya se jár. :)

17/36 anonim ***** válasza:

Csak a fogasok osztják meg fogas tapasztalataikat... :D

Nem tudom... talán, mert olyan városiasan, intelligensen írsz, vagy mi. :)

Én szeretem Budapestet, és sztem nem csak beton dzsungelből áll. De, ugyanakkor szeretem a vidéket is. Mindegyiknek van vmi varázsa. A kettőt jó lenne ötvözni vhogy. :)

2018. nov. 4. 02:58
 18/36 anonim ***** válasza:

Sehol egy helyesírási hiba? :D. A így is... elrontanád a nyugis vidéket a Pösti dugókkal?! :(

Én most dolgozom :/

32/f

2018. nov. 4. 03:03
 19/36 anonim ***** válasza:

Nem hogy örülne a kérdező, hogy a kérdése alatt létrejött ez a fórum, ahol mindenki elmondhatja fogas baját. :D

Ezt most vegyem bóknak? :D Egyébként a történelmi épületeket és a történelmi városrészeket én is szeretem. De az a sok autó, a szmog, a végeláthatatlan betonút, és az idegeskedő, dudáló, rohanó embereket valahogy nem veszi be a gyomrom. Teljesen idegen számomra. Szerintem ilyen helyen élni nem emberhez méltó. Pedig aztán én is városi vagyok, csak nem pÖsti.

2018. nov. 4. 03:05
 20/36 anonim ***** válasza:

Annak veheted. :)

Én meg pont ezt a nyüzsit szeretem, mint a hangyák. Mindenki megy a maga dolgára, vibrál minden. Napközben, meg este, ha szórakozni szeretne az ember, sztem szupi. De, munka után nem tudnám elképzelni, mert ugyanakkor nagyon szeretem a nyugalmat, elvonulást. A növényekkel teli tágas tereket, mindenféle emberi, gépi hangok nélkül. Szóval, nem biztos, h a kettő összehozható.

Mit dolgozol 32/f, ha nem titok?

2018. nov. 4. 03:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!