Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kívántátok már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kívántátok már azt, hogy valaki eltűnjön nyomtalanul az életetekből, a valóságból még a múltatokból is?

Figyelt kérdés

Én ezt kívántam, de nem akar összejönni.:( Ha legalább egyszer megadatna a lehetősége annak, hogy tudjak időutazni. Visszarepülnék pár évvel ezelőttre és minden erőmmel megakadályoznám az első találkozásunkat, elkerülném őt. Haragszom mindenre és mindenkire, ő rá is.

Azt mondják az ember a hibáiból tanul, minden okkal történik. Nyomot hagynak bennünk mások mégha ezt észre sem vesszük vagy nem akarjuk elfogadni. Egyébként tudom, hogy nem elfelejtenem kellene teljesen, mert az sohasem fog sikerülni, hanem elengednem kéne. A hozzáállásomon változtatni kellene. Annyit szeretnék kezdetben, hogy ne gondoljak rá annyiszor egy nap leforgása alatt. Ehhez hónapok, talán évek kellenek?! Nem fogunk találkozni és beszélni egymással többet. A jelen helyzetben mindegy hol van az illető, még a Holdon is lehetne, olyan messze van már tőlem.

2018. okt. 10. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálunk én tüntem el nyomtalanul..
2018. okt. 10. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Több ilyen ember vayg esemény is van a múltamban, vagy legyünk racionálisak, szinte csak ilyen van :DEz nyilván feltételezi azt, hogy én is szeretnék törlődni mások életéből.
2018. okt. 10. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Néha kívántam ilyet, főleg friss csalódás után, de utólag, miután már elengedtem és lezártam magamban, már örülök, hogy nem tűnt el nyomtalanul. Rengeteget tanultam a kudarcaimból ami mind a hasznomra vált a későbbiekben.
2018. okt. 10. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen,volt. Sajna rokonról van szó. Nagyon rosszindulatú,irigy ember volt. Szerencsére 8 éve hogy sikerült megszabadulnom tőle.
2018. okt. 10. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Én voltam az aki eltűnt, egy szó nélkül.
2018. okt. 10. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy van ilyen es azért kivánom hogy eltűnjön, hogy ne b...ogasson végre és ne ontsa a hazugságait....
2018. okt. 10. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. okt. 10. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Gondold vègig

Felejtsd el ha tudod

Javìtsd meg ha nem

2018. okt. 10. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Akik azt írták, hogy ők tűntek el, ti leléptetek szó nélkül? Pl. Otthonról?
2018. okt. 10. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
14%
Nem is egyszer. Ha tehetném, én magam törölném ki őket az élők sorából.
2018. okt. 10. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!