Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kívántátok már azt, hogy valaki eltűnjön nyomtalanul az életetekből, a valóságból még a múltatokból is?
Én ezt kívántam, de nem akar összejönni.:( Ha legalább egyszer megadatna a lehetősége annak, hogy tudjak időutazni. Visszarepülnék pár évvel ezelőttre és minden erőmmel megakadályoznám az első találkozásunkat, elkerülném őt. Haragszom mindenre és mindenkire, ő rá is.
Azt mondják az ember a hibáiból tanul, minden okkal történik. Nyomot hagynak bennünk mások mégha ezt észre sem vesszük vagy nem akarjuk elfogadni. Egyébként tudom, hogy nem elfelejtenem kellene teljesen, mert az sohasem fog sikerülni, hanem elengednem kéne. A hozzáállásomon változtatni kellene. Annyit szeretnék kezdetben, hogy ne gondoljak rá annyiszor egy nap leforgása alatt. Ehhez hónapok, talán évek kellenek?! Nem fogunk találkozni és beszélni egymással többet. A jelen helyzetben mindegy hol van az illető, még a Holdon is lehetne, olyan messze van már tőlem.
Gondold vègig
Felejtsd el ha tudod
Javìtsd meg ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!