Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok, amit ha lehetne nyomtalanul kitörölnétek az életetekből? Mesélnétek róla?
volt olyan, hogy ha nem zárom le rövid úton, rossz vége lehetett volna. ellenőrízgetős, féltékenykedő f*sz volt.
de bánni azt sem bánom, és nem akarom kitörölni mert tanultam belőle, hogy milyen típust kell kerülni.
azokat a kapcsolatokat törölném ki nyomtalanul az életemből, amiknek semmi értelme nem volt, amikből semmi újat nem tanultam, és csak arra jók, hogy növeljék azt a bizonyos számot a hány pasival voltál már kérdésnél...az első 3 kapcsolatom ilyen volt
az utolsó kettőn elgondolkodtam, az egyik 3, a másik 1 éves volt, mindkettő szenvedés, rengeteget vettek el az életemből, belőlem, az egészségemből, a pénzemből, az éveimből... de valahogy mégsem törölném ki őket,nem tudom, miért...az eszemmel megtenném, de a szívem visszatartana
22/L
Hát volt olyan kapcsolatom, amit szívem szerint kitörölnék.
Az első egy év (a 2,5-ből) kb. jó volt, aztán titokban elkezdett chaten nőkkel ismerkedni, találkozgatni, és hát ki tudja, még mi történt, de ezt én akkor nem tudtam, csak már a szakítás előtt derült ki.
Ezek mellett - ahogy egyre többet töltött a nőzéssel - velem úgy lett egyre bunkóbb, agresszívebb. A végén már olyan dolgokat engedett meg magának, hogy köpni-nyelni nem tudtam, de valahogy nem tudtam szakítani sem. Végül megtudtam, hogy már fél éve egy másik barátnője is van, igaz, az is épp akkor dobta ki, de ez segített nekem is kimondani, hogy vége. "Búcsúként" még meglopott (nem sok pénzt nyúlt le, de akkor is), a nála maradt dolgaimat azóta sem hajlandó visszaadni, de legalább vége.
Tehát szívem szerint kitörölném, mert nagyon sok szenvedést okozott, eszem szerint azonban nem, mert sokat is tanultam ebből a kapcsolatból. Sokáig elég hisztis, féltékeny, számonkérő voltam, talán ha akkor változtatok, akkor az egész dolog másként alakult volna, bár ki tudja. Szerintem elég sokat fejlődött a személyiségem pont emiatt a kapcsolat miatt, úgyhogy ennek így kellett lennie. Emellett, ha vele nem történnek ezek a dolgok, akkor sosem találkozom a mostani párommal, akit imádok (az exet sosem szerettem ennyire, talán ez is volt a baj).
Na, jó hosszúra sikeredett. :D
Volt egy csaj, aki 2 évemet tette tönkre, egy frigid, nagyseggű, aszexuális, buta, sótlan, szülei által irányított lány volt, akivel szánalomból foglalkoztam. Na azt a két évemet visszakérném tőle.
Máig sem értem miért voltam vele, talán azért, mert sajnáltam, hogy senki nem látta meg benne a nőt, de most már utólag értem, hogy miért.
Senkivel nem szabad úgy együtt lenni, hogy nem elégít ki testileg és szellemileg is, nem szabad áldozatot hozni senkiért, mert utólag nagyon megbánja az ember. Kell egy olyan partnert keresni, aki mindenben megfelel az igényeinknek, nem szabad lejjebb adni az elvárásainkat, vagy azzal próbálkozni, hogy egy nem megfelelő partnert megváltoztatunk olyanra, akit már tudnánk szeretni. A szerelem vagy van, vagy nincs, dolgozni rajta, szenvedni érte hülyeség. Nem erről kell szólnia.
Ennyivel lettem okosabb utána :)
12:25 szépen megfogalmazta a lényeget, szemeben azokkal a barmokkal, akik azt tanácsolják, hogy add lejjebb az igényeidet, dolgozz, meg sőt szenvedj a szerelemért!
Hát egy nagy lóf.szt! Én tudom, hogy testileg, szellemileg milyen lány tenne boldoggá, így miért érném be kevesebbel, azt kockáztatva, hogy nem lesz olyan a kapcsolat, amilyennek szeretném. Pocsékoljak egy hónapokat, sőt éveket? Inkább maradok egyedül.
igen, volt
inkabb ne, gondolni sem akarok ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!