Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme szerelmet vallani úgy, hogy régóta nem beszélünk (másfél-két hónap)?
Egész nyáron szenvedtem emiatt, azt hittem, hogy fogunk tudni beszélgetni szemtől szemben ez idő alatt, és hátha úgy kitudom nyögni, amit akarok. Nem sok esélyét látom, hogy akarna bármi komolyat tőlem, de borzalmasan zavar már, rosszul érzem magam emiatt, mert így érlelődik bennem. Lezáratlannak érzem az egészet, szégyellem magam amiatt hogy szerelmes vagyok belé, mert nem kellett volna... de ha nem vallom be és nem mondja azt, hogy nem, akkor szerintem rosszabb lesz ez.
Erről milyen tapasztalataitok vannak? Mennyire éri meg elmondani, jobb lesz ezután? egy vallomás után könnyebb a lezárás? és ha nem mondom el, hogyan kezdjek neki drasztikusan az elfelejtésének? ráadásul neten keresztül tudnám elmondani, mert találkozni se nagyon szeretnék már amiatt, hogy eddig elhúzódott. mennyire reagáltatok jól arra, mikor valaki váratlanul vallott?
22/L
nem akarok részleteket írni, de ha esetleg kell még valami, akkor azért írok
előre is köszi
Mi értelme így kiadni magadat? Miért nem akkor mozdultál, amikor lehetőség volt?
Így utólag már csak időpocsékolás, még ha reménykedsz is abban, hogy hátha ő is viszonozza.
Legyen benned annyi tartás, hogy nem kuncsorogsz. Ahogy írtad, ha akart volna tőled valamit, akkor lép, ha meg nem lép akkor meg mulya vagy tényleg nem akar tőled semmit és ugyanoda lyukadsz ki, hogy felesleges kiteríteni a lapjaidat.
Az érzelem privát állapot, úgyis kell kezelni. Ezeknek a kiadásával esendőbbnek, gyengébbnek érzed magadat, ezért fontos, hogy olyannak add ki, aki nagy eséllyel értékeli.
Szóval egyfelől van vesztenivalója, másfelől meg nem kell ajtóstul rohanni a házba, vagy mint egy kamikaze, egyszerűen úgy is fel lehet keresni valakit, hogy elmondja neki, ő többre gondolt. Ebben még nincs érzelmi kitárulkozás viszont egyértelműen kifejezi magát.
most én így kevésbé a remény vonalon, inkább a lezáráson gondolkodtam, hogy ebből a szempontból van e értelme, de igazatok van
hogy értitek, hogy ne ajtóstul a házba? mármint mi a határ még, hogy visszafogott legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!