Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alszol? Szerelmi bánat vagy mi a gondod?
Hogy telik a hosszú hétvégéd?
Kor, nem.
Nem akarok szerelmes lenni bele, mert van barátja, viszont nagyon jól érezzük magunk együtt.
29F
Haha! Ez vicces, mert én is pont szerdán voltam szájsebészeti beavatkozáson. Azóta is fájdalomcsillapítón élek.
Te hány órakor?
Akkor van egy sorstársam. Nem tudom ennek örüljek-e... :)
Én délelőtt. Szóval, akkor nem vagyok ufó, mert azt nem gondoltam volna, h ilyen sokáig (napokig) kell utána szenvedni vele.
Attól, hogy megdöglik a szomszéd tehene, neked még nem lesz jobb. :D
Ezek szerint te nem vagy rutinos. Én sajnos az vagyok, szóval az ilyesfajta fájdalomhoz valamelyest hozzászoktam.
Én is délelőtt voltam, 10:20-kor egész pontosan. Nem te voltál az az öreg néni a váróteremben? :D
Nekem a mostani fájdalom és gyulladás igazából isteni érzés, mert az előző fogamat egy másik orvossal "csináltattam", aki egy állat volt. Mondjuk nem is hozzá akartam menni, hanem a feleségéhez, mert ez egy házaspár volt. A férfi fogorvosok mind állat módjára dolgoznak. Inkább hagyom, hadd rohadjon ki a fogsorom a helyéről, de nincs az az isten, hogy én férfi fogorvoshoz még egyszer elmenjek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!