Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem alszol? Szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alszol? Szerelmi bánat vagy mi a gondod?

Figyelt kérdés

Hogy telik a hosszú hétvégéd?

Kor, nem.

2018. nov. 4. 01:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Én a szerelmi bánattól csak jobban alszok, mert a sírás lefáraszt.
2018. nov. 4. 01:54
 2/36 anonim válasza:
75%
Mert nem bírunk a feleségemmel 16 év együttélés után sem meleg, szerető atmoszférát kialakítani. Én meg az elutasítottság meg a szex hiány miatt itt kínlódik.
2018. nov. 4. 01:56
 3/36 anonim ***** válasza:
Én csak úgy :D
2018. nov. 4. 02:05
 4/36 anonim ***** válasza:
95%
Mert, szerdán szájsebészeti beavatkozáson voltam, aztán úgy bedagadt a pofim, mint egy telepofájú pocoknak. Most már úgy ahogy lelohadt, de fájdalom csillapítok nélkül nem bírom ki. De, ez még csak a kezdet. Úgy látszik a szép fogakért szenvedni kell. Szóval, mit ne mondjak, igen jól telik a hosszú hétvégém... :)
2018. nov. 4. 02:07
 5/36 anonim ***** válasza:

Nem akarok szerelmes lenni bele, mert van barátja, viszont nagyon jól érezzük magunk együtt.

29F

2018. nov. 4. 02:09
 6/36 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
#4: Kitartás, cshájé! Hamarosan rám is valami hasonló vár.
2018. nov. 4. 02:14
 7/36 anonim ***** válasza:

Haha! Ez vicces, mert én is pont szerdán voltam szájsebészeti beavatkozáson. Azóta is fájdalomcsillapítón élek.

Te hány órakor?

2018. nov. 4. 02:17
 8/36 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Kedves tőled Legrosszabbindulatú.
2018. nov. 4. 02:17
 9/36 anonim ***** válasza:

Akkor van egy sorstársam. Nem tudom ennek örüljek-e... :)

Én délelőtt. Szóval, akkor nem vagyok ufó, mert azt nem gondoltam volna, h ilyen sokáig (napokig) kell utána szenvedni vele.

2018. nov. 4. 02:20
 10/36 anonim ***** válasza:

Attól, hogy megdöglik a szomszéd tehene, neked még nem lesz jobb. :D

Ezek szerint te nem vagy rutinos. Én sajnos az vagyok, szóval az ilyesfajta fájdalomhoz valamelyest hozzászoktam.

Én is délelőtt voltam, 10:20-kor egész pontosan. Nem te voltál az az öreg néni a váróteremben? :D

Nekem a mostani fájdalom és gyulladás igazából isteni érzés, mert az előző fogamat egy másik orvossal "csináltattam", aki egy állat volt. Mondjuk nem is hozzá akartam menni, hanem a feleségéhez, mert ez egy házaspár volt. A férfi fogorvosok mind állat módjára dolgoznak. Inkább hagyom, hadd rohadjon ki a fogsorom a helyéről, de nincs az az isten, hogy én férfi fogorvoshoz még egyszer elmenjek!

2018. nov. 4. 02:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!