Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek csak szorakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak szorakozik velem vagy batortalan?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki hat elegge tetszik, egy helyen dolgozunk kb egy hete, egy ket napig folyton csak kerdezgelodott rolam aztan mar egyszer megkerdezte hogy lesz randi? De siettunk mindketten haza es mondta hogy majd megbeszeljuk. Meg hogy mit csinalok delutan mert egy randi belefert volna.. Utana masnap.. Mit csinalok este? Mondtam hogy nem tudom meg.. Erre o-elfogadtam volna egy meghivast.(Nyilvan nem hivom en el randira) Aztan ma: randiztal valakivel a hetvegen? Mondtam hogy nem.. Es kerdezte hogy azert nem mert azt varod hogy mi randizzuk? Erre mondtam hogy persze.. De nem komolyan mert mar elegem van.. Nem tudja megkerdezni egyszer rendesen hogy randiznal velem? Vagy velem van a gond?:D
2018. okt. 29. 16:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A srac 23 en 21
2018. okt. 29. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el te. Ez miért ekkora probléma? Ha tutyimutyi alak, akkor max nem randizol vele többet. De ha meg jó lesz, akkor örülsz majd hogy nem szalasztottad el a lehetőséget.
2018. okt. 29. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem szórakozik. Szegény már azt sem tudja miképpen hívjon el randizni:)

Ja, és nem is bátortalan,mert akkor ha tetszenél neki sem biztos, hogy rád merne nézni, nemhogy randira hívni, ha igen az pedig kicsit több időbe telne.

Nekem úgy tűnik, hogy te szórakozol vele.

2018. okt. 29. 16:05
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Zavart érzek az Erőben.

Reméljük mem súlyos

2018. okt. 29. 16:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem olyan vagyis nem tudom.. Jól néz ki és flortolgetni is tud velem akkor ketlem hogy ennyit ne tudna megkerdezni
2018. okt. 29. 16:06
 6/11 A kérdező kommentje:
En nem szorakozok csak nem akarok koppani egyet ugy hogy mondom hogy talalkozzunk es o csak mondjuk szorakozasnak gondolta az egeszet.. Mert elegge tetszik es rossz lenne.. De ez is rossz hogy nem tudjuk mar ossze hozni:)
2018. okt. 29. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért eléggé próbálkozik nálad, mégha kicsit béna is!

Hívd el valahová! Szerintem csak azt várja, hogy megerősítsd.

2018. okt. 29. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:

" nem akarok koppani egyet ugy hogy mondom hogy talalkozzunk es o csak mondjuk szorakozasnak gondolta az egeszet"

Jaj, hát merni kell kockáztatni is! Az első randin/randikon úgyis kiderül, hogy szórakozni akar-e vagy sem. És akkor mi van? Megmondod, hogy neked így nem és kész!

De mi van, ha komolyan gondolja? Akkor meg bánni fogod, hogy elszalasztottad a lehetőséget.

Gondoltál már arra, hogy igazából te vagy a bátortalan?

2018. okt. 29. 16:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen de egyszerűen az élőző kapcsolatom miatt tökre nincs semmi bizalmam es nagyon felek hogy megint csak csalodnek.. Ezert varom hogy konkrétan kérdezzen rá hogy eljossz velem randizni? Vagy lehet tenyleg en vagyok bena..
2018. okt. 29. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
A csalódást sajnos nem lehet kikerülni! Semmire sincs garancia. De megpróbálhatod a kezedbe venni a sorsodat, csak hozzáállás kérdése.
2018. okt. 29. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!