Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Csak szórakozik, vagy tényleg érez valamit?

Figyelt kérdés
A srác a lakótársam volt fél évig, igazán barátságnak sem nevezhettem a kapcsolatunkat, de rengeteg időt töltöttünk együtt Igazából semmit sem akartam tőle, mert 8 évvel idősebb, így mindent megtettem, hogy ne tűnjenek fel neki az érzéseim. Aztán egyszer részegen írt egy üzenetet hogy hiányzom neki és szeret, de én akkor biztos voltam benne, hogy csak barátkozik, igyekeztem barátira és viccre venni a dolgot. Ezután viszont a kapcsolatunk meghalt, mindig került, mindig nemet mondott, hogyha hívtam, jöjjön velünk valahová. Még a többieknek is feltűnt, hogy kerül. Ezen aztán úgy felhúztam magam a hónapok alatt, hogy miután visszaköltözött Spanyolországba, írtam neki egy nagyon mérges és végtelenül buta üzenetet, hogy hát mégis mi a fene baja volt velem, én aztán tuti nem bántottam, mert nagyon szerettem, egyenesen szerelmes voltam belé, szóval tuti nem akartam neki rosszat blabla. Annyit válaszolt, hogy beszélnünk kell, és hogy ha akarok akkor következő héten találkozhatnánk de akkor én már úgy beleéltem magam az utálatba, hogy nem akartam látni se, úgyhogy csak szép hosszan bocsánatot kértem, utána két hónapig nem beszéltünk. Aztán lassacskán túltettem magam rajta, és kb. egy hete a kezembe került egy közös emlékünk amitől jólesően hiányozni kezdett, és elküldtem neki egy képet róla hogy haha emlékszik-e még. Beszélgettünk pár mondatot, aztán azt írta, hogy nagyon hiányzom neki, hogy szeret és hogy minden nap akar velem beszélni, nem kéthavonta. Azóta többször beszéltünk, nagyon aranyos, érdeklődik és lelkesedik, de vagy háromszor is írta hogy szeret, tök random, ami elég gyanús. És bár mindig gyorsan válaszol, és igyekszik fenntartani a beszélgetést, de ő sosem ír elsőként. Azt gondolom, hogy ha tényleg annyira hiányoznék neki, meg minden nap akarna beszélni, akkor azért írna néha.. Nem tudom eldönteni, miért csinálja ezt, mert egyébként egy nagyon nagyon jó ember, és nem tudom elképzelni, hogy direkt szórakozna velem. Mit akarhat vajon? Köszönöm a segítséget!!:)
2017. aug. 8. 00:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hmm.. lehet hogy voltak érzései,amit pia hatása alatt kimondott,de mivel elviccelted,nem vetted komolyan,így visszavonult a képből.Most hogy kint van,az a kérdés,hogy ő végleg ott marad,vagy mit csinál ? Nem is jár haza ?Vagy majd csak egyszer hazajön fél év múlva ? Vagy időközönként hazajárogat ?
2017. aug. 8. 00:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért kéne eldönteni? Ne magadból indulj ki!

Beszéld meg ezt vele.

Mármint az egészet! Légy felnőtt. Ne nézd kort, hisz csak személsiség számít. Voltam én már több mint mésfélszer idősebb emberrel is együtt.

2017. aug. 8. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is gyanús kicsit..

Random dobálja a szeretlek szót..

Nem keres, csak te őt..

Szerintem egyszerűen le akar veled feküdni, mert nincs senkije.

Én is sok fiu ismerősömből nem néztem volna ki, hogy valojában csak arra kell neki a nő.

2017. aug. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!