Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy csak szórakozik velem?
Össze jöttem egy 20 éves lánnyal (egyidősek vagyunk), akit Badoon ismertem meg. Ez 2 hete volt, azóta nála is aludtam a hétvégén. Akkor aligha volt mobil a kezében, de el csíptem véletlenül, hogy egy srácnak szíveket küldött, illetve puszi smileykat. Badoon is fent volt tegnap, ami ugyebár elsősorban ismerkedésre szánt alkalmazás. Kételyeim vannak, amit meg is mondtam neki. Erre ő azt mondta, hogy nem akar el veszíteni egy másik személy miatt ezért akár meg is szakítja vele a kapcsolatot. Na de ha nem vagyok vele, akkor ki tudja mit csinál. Hiszen azon az oldalon is fent volt tegnap, holott állítása szerint aligha jár oda fel. El is sírta magát, hogy ő nem akar el veszíteni, és csalódott eddig mindenkiben. 3 kapcsolata volt eddig ami mind 1 évig tartott, de a szüzességét nem is adta oda senkinek. Mégis olyan furcsa az egész.
Szerintetek mitévő legyek?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Most nem azért... de ha láttad, hogy fent volt, akkor te is fent voltál, nem?
Amúgy meg igen, lehet fiú haverja, akit ott ismert meg, ott tartja vele a kapcsolatot. És egy lánynál a szívküldés sokkal hétköznapibb dolog, mint a fiúknál.
(Meg lehet, hogy nem is a fiúnak szólt, pl. nekem múltkor az exem írta, hogy melyik spanyol városban van, és én egy sor szívvel reagáltam rá. Na most erről is egy kívülálló azt gondolná, hogy biztos szeretem még, pedig csak egy gyönyörű városban járt.) Ha a szüzességét 3 évig nem adta oda senkinek, akkor valószínűleg van "elve", tartása, szerintem meg kéne bíznod benne, de te is legyél őszinte vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!