Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye, vagy csak szórakozik velem?
Figyelt kérdés
Két hónapja megy a huzavona köztem,és egy pasi között.Azt állítja csak barátok vagyunk,miközben állandóan kétértelmű megjegyzéseket tesz.Egész hétvégén évődtünk egymással.Mélyen a szemembe nézett,úgy cukkolt.Azt mondta,leveszi a ruhámat.Nem ma,nem jövőre,hanem jövő héten.Mindezt úgy,hogy mélyen a szemembe nézett.Ma reggel is megvárt munkába menet.Az ismerősünk is azt mondja,felfaljuk egymást a szemünkkel.Erre ma délután benyögi,hogy csak barátok vagyunk.Én nem ezt érzem.Már nem tudom mi van.Nem tudom hirtelen miért változott meg.Ráadásul csak úgy spontán mondta.Engem meg mintha leforráztak volna.2016. szept. 26. 21:15
1/6 anonim válasza:
Valószínű játszadozik veled. Leírás alapján nem komoly a srác, ne éld bele magad, ne tervezz hosszútávra...
3/6 anonim válasza:
Hülye vagy, meg szórakozik veled. Remélem kielégítettem a kíváncsiságod a válaszommal.
4/6 Noblesse Oblige válasza:
cicázik veled... te meg hagyod magad.
5/6 A kérdező kommentje:
Hosszútávra én sem terveznék vele.Egy éve nincs senkije,elszórakoztunk volna,dehát ő tudja.
2016. szept. 26. 21:45
6/6 anonim válasza:
A lényeget leírták: szexelni + játszadozni kellenél neki. Pont. Gondolom észrevette, h te többet szeretnél, ezért vett vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!