Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szórakozik velem a barátom vagy én vagyok a hülye?
Pasim interneten megismert egy lányt. Azt mondja csak barátok semmi nincs köztük.
A lány messze lakik tőle és mondta hogy itt alszik nála, hogy ne induljon olyan későn haza. Nekem ez furi volt és gondoltam meglepem és felmentem a pasim lakásásba mikor ott aludt ez a lány. És bizony együtt aludtak igaz pizsi volt rajtuk de egy francia ágyba aludtak. Mikor ezt megláttam azonnal számon kértem hogy ez mi és erre teljesen kiakadtak rám, a lány is hogy hülye vagyok betegesen féltékeny, mert semmi nem történt, ők csak barátok stb.
Alapból nem probléma, felnőtt emberek és nem ösztönlényeg.
Viszont saját magamból kiindulva, minden csajt akit neten keresztül ismertem meg és találkoztunk, megpakoltam.
Én is aludtam már haver mellett egy ágyban... Semmi sincs benne. Házibuliban, mondjuk direkt nem zártam be az ajtót, ne hogy elkezdjenek kombinálni... :D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!