Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ez mi lehet? Bejovok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez mi lehet? Bejovok nek v csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Tudom...sejtem,hogy azt fogjatok irni,hogx lehet barmi illetve Ti se tudjatok vagy h kerdezzem meg...ez is eljon talan egyszer...de most a Ti velemenyetekre lennek kivancsi!

Szoval van egy 19eves fiu,akit sokszor nem tudok eldonteni,hogx miert csinalja azt amit.

Munkatarsak vagyunk / tudom avval nem eri meg kezdeni.Napi 13oraba dolgozumk egyutt...

Becenevet adott nekem! /senki mas nem kapott tole/

Sokszor osszefirkal,bokdosi az oldalam,nem tud elmenni mellettem hogy valamit ne tegyen v eppen szoljon be!

Eleg joba vagyunk...mondta hogy barmi van szoljak neki segit amibe csak tud,es szamithatok ra!

Munkatarsak mindig ossze akarnak hozni,es mondjak hogy milyen szep par lennenk egyebek...

A helyzet az,hogy nekem tetszik...de nem merem elmondani,es egyenelore mem is szeretnem...

2017. ápr. 8. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt hittem,hogy az lesz az utolsó mondatod,hogy :neked tetszik és nem tudod,hogy kezdeményezz-e.

Ha nem tetszik akkor nem kell túlgondolni a dolgot.

Elég lesz akkor visszautasítani,ha valóban egyértelműen kikezd veled.

2017. ápr. 8. 23:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Tetszik..pont ezert foglalkozok a dologgal :)
2017. ápr. 8. 23:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Kezdemenyezni meg inkabb o kezdemenyezzen...o a fiu. Meg hat sokszor beneztem mar,hogy valakinek bejovok aztan megse...Illetve azt se tudom ,hogy hogy id kezdemenyezhetnek :/
2017. ápr. 8. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Most nézem,hogy tényleg félreolvastam..:D

Ha nem vagy biztos a dolgodban,majd az idő megoldja a dolgot.Előbb-utóbb kialakul valami köztetek,mert az egyértelmű,hogy bejössz neki.:)

2017. ápr. 9. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt mondta lehet ugyanaz a mtàrsunk
2017. ápr. 9. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Bàr nekem csak sajnàlatbol segit..
2017. ápr. 9. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok a privàtra vàlaszolni hisz a neten mindenki élete nyomon követhető innen a sok info a mtàrsnak..még ő mondta régen..

Béla ha olvasod: hallgatnom kellett volna a barinőre anyura stb. Ma màr làttam tul nagy a különbség kettönk közt hogy menne egy kapcsolat- ha pl.nem a nemtudomhànyadik lennék persze..soha senkitől nem kellett segitség apàm mondta is tul nagy az egom vagy mim.. a segitséged elfogadom persze ha ugyanugy szàmlàzod mint egy idegennek és nem sajnàlatbol mert épp hibàsnak érzed magad mert adtad alàm a lovat és sok szaron mentem keresztül..nem vagy hibàs csak én..de nem bàntam meg semmit hisz a főnöknek csak tulajdona voltam..amit megbàntam az az amibe belekényszerültem hogy ne veszitsem el azokat akik miatt nem mertem lépni hogy ne sérüljenek-most meg mégis miattam sérülnek hisz este sem vagyok velük..

És igen én is szoktam àlmodni hasonlokat mint te..de az àlmaim sok rosszat hoztak..te meg félreismertél élted az életed volt melletted vki amig én csak a földön vagy egyedül feküdtem le..igen lehet ővele làttàl a tescoba probàltalak felejteni-szegényt meg vhol becsaptam ..bàr kitudja lehet ö is csak a téglàd volt olvastam a macskàs pasirol..lehet csak te küldted ràm hisz L is ismerte..

2017. ápr. 9. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!