Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felesége van, de lefeküdne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesége van, de lefeküdne velem vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Mint utóbb(!) megtudtam, a férfi aki tetszik, házas és 41 éves.

Régebben sokszor a tudtára adtam, hogy bejön nekem, mára már tényként kezeli ő is és a környezetem is.

Flörtölget velem, dobálja a puszikat, megérinti a kezemet, stb.

Nem kezdeményez, de mindig igyekszik zavarba hozni.

Mire kéne gondolnom?

A flört alapján lefeküdne velem, vagy csak az egóját legyezgeti?

Miért teszi ezt, ha házas?

26N

2018. jún. 22. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Pasibol van azert teszi.
2018. jún. 22. 20:38
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Mindenképp arra kellene gondolni, hogy csalàdja van. Tényleg nem érzed gàznak, hogy mindenki tudja hogy bejön neked? Meg nyilvánosan flörtölgettek? Nem félsz hogy a menyecske kitapos? Nem bàntani meg beszólni akarok de természetesen a férfiak 80%aki kikacsintgat maradna a feleséggel és csak egy kis kalandra vágyik nem többre.
2018. jún. 22. 20:44
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván csak szórakozik. Egyelőre csak az egójának jó, hogy látja hogy tetszik neked. Majd ha unatkozik, akkor be fog próbálkozni, de a feleségét úgysem fogja elhagyni. Szerintem most lépj le, szeretői státuszból nem fogsz kikerülni. Ha meg mégis, téged is ugyanúgy csalna. Valószínűleg nem te vagy az első és az egyetlen, akivel ezt csinálja.
2018. jún. 22. 20:54
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Te jó ég! Mindenki tudja, hofy egy nős fickó tetszik neked?! Ugye tudod, hogy mit gondolnak rólad?
2018. jún. 22. 21:09
 5/20 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy jóval később tudtam meg, hogy házas.

Tudják, hogy tetszik, de mégsem lépek semmit. Mi mással fejezhetném ki, hogy nem fogom elcsábítani?

2018. jún. 22. 21:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lépsz semmit, és lezártad a dolgot a részedről, akkor mi a fenét keresel itt? Miért foglalkoztat mégis a dolog?
2018. jún. 22. 21:20
 7/20 A kérdező kommentje:

Mert velem csinálja...

Te nem szoktál kíváncsi lenne arra, ami veled kapcsolatos?

2018. jún. 22. 21:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
De de csak magamban lehetek biztos, így meghozom a döntésem és tovább lépek.
2018. jún. 22. 21:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök hogy mindegy kivel csinálja? Ilyet normális nő nem tűr el és főleg nem érdekli őt a dolog semmilyen formában. Mondd csak, van benned egy csöppnyi tartás? Sajnos vannak ilyenek. Ki lehet bírni ha nem foglalkozik velük az ember. Ergó ha van gerinced. Lekopnak.
2018. jún. 22. 21:43
 10/20 anonim ***** válasza:

Végre valaki megemlítette a gerincet!

És most igyunk! :D

2018. jún. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!