Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesége van, de lefeküdne velem vagy csak szórakozik?
Mint utóbb(!) megtudtam, a férfi aki tetszik, házas és 41 éves.
Régebben sokszor a tudtára adtam, hogy bejön nekem, mára már tényként kezeli ő is és a környezetem is.
Flörtölget velem, dobálja a puszikat, megérinti a kezemet, stb.
Nem kezdeményez, de mindig igyekszik zavarba hozni.
Mire kéne gondolnom?
A flört alapján lefeküdne velem, vagy csak az egóját legyezgeti?
Miért teszi ezt, ha házas?
26N
Neked azt kell mérlegelni, hogy okozol-e szenvedést a felségének? Ha úgy érzed igen, a kapcsolatotok kárt okoz annak a nőnek, akkor szakítanod kell, ez így tisztességes.
A csávó nyilván letisztázta magában a dolgot: vagy xarik rá, hogy hogy érzi magát az asszony, vagy bedumálta magának, hogy nincs ebben semmi gáz.
És te miért fogadod ezeket tőle, és nem pedig küldöd el a p.icsába, ha tudod hogy házas?!
Be akar újítani a házasságában, friss hús kellene neki, d.ugna, na. De neked fiatal nőként több eszed kéne hogy legyen, és le kellene koppintani.
Te adtad a tudtára, hogy bejön neked ?
Hát forditva kellett volna törtenjen , igy ö csak vette a lapot .
” nem kezdeményez” ez mindent elmond szerintem
Megkapja otthon ami kell , es veled elbohóckodik
Nöként ezt sose tennem , h tudtara adjak egy ferfinek akarmit anelkul h elöbb ö adta volna jelet legalabb 3 szor
Így már nem fekszek le vele, hogy megtudtam az igazságot.
De köszönöm a sok kedves feltételezést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!