Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik azok a hibák amiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a hibák amiket párotokban nem szerettek?

Figyelt kérdés

De együtt tudtok vele élni. Elfogadjátok.

Szerintetek ezek nagy hibáknak számítanak?

- ami a szíven az a száján, előfordul hogy nyersnek hat amit mond

- váratlan hangulat változások

- ritkán csúnya beszéd

2018. okt. 10. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan teszetosza, de nem durván, csak inkább én irányítok, nem ő. (én vagyok a nő) én szeretek irányítani, így tulajdonképpen nem gond.

Nagyon érzékeny arra, hogyan lehetnek kiteregetve a ruhák és hogyan lehetnek csak elpakolva az edények (??), úgyhogy ezt csak ő csinálja, mert én "rosszul csinálom", akkor is ha tök ugyanúgy csinálom.

Nem vehetem fel a kedvenc papucsát, akkor se, ha csak szemetet dobnék ki. Irtó mérges lesz tőle. XD

Mindenre fura csomót köt és alig bírom kibogozni (nem az alap csomót).

Ezek. Nyilván mindegyik tolerálható.

Ő azt mondta az én dilim, hogy túl sok pipere szerem van, mindenhova poháralátétet rakok, túl sokáig sz..rok, és kényszeresen takarítgatom a hűtőt és utálom, ha nem rendezetten rakjuk bele a dolgokat. XD

De amúgy imádjuk egymást.

2018. okt. 10. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Egészségügyit végzett, és nagyon túltolja. Mindenre van gyógyszer, napi 20 alkalommal mosunk kezet, wc-re nem ül rá, csak föléguggol, stb. Ennek ellenére a taknyos zsebkendőket szanaszét hagyja a lakásban, ahelyett, hogy kidobná, mindig kiesik a nadrágjából, ha épp nincs zseb rajta, szörnyű. És minden ruhájában van legalább egy használt zsebkendő.
2018. okt. 10. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Leginkabb a maniakus rendszeretete zavar.Elegge controlfreak es neha jatssza az autistat (mikozben kiakad ha a kisebbik gyerekunk merul el a sajat kis vilagaban ugyanigy). Sokszor nyers,de alakul es lagyul az evek soran. Nem cserelnem el senkiert<3
2018. okt. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!