Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak! Hogy tudtok bízni a párotokban?
Nincs bennetek a félsz, hogy Úristen, mikor fog félrelépni? Nem tudom elhinni, hogy nincs ilyen kétség egy kapcsolatban sem.
Ha nekem lenne valaki,, tuti ezen kattognék.
Normalis onbizalommal rendelkezek, igy nincs bajom azzal, hogy megbizzak a paromban.
Akinek pedig nincs onbizalma:
"Ne azert ne csaljon meg, mert nincs ra lehetosege, hanem mert nem akar."
Úgy, hogy eddig nem adott okot arra, hogy ne bízzak meg benne, plusz nincs baj az önértékelésemmel sem.
N
Nem. Én egy főnyeremény vagyok, tudom magamról.
Illetve, ismerem jól, bízom benne. Gerinces lények vagyunk...
Nincs bennem félsz, mert ismerjük, szeretjük, és tiszteljük egymást annyira, hogy tudjuk, ilyen nem fordulhat elő.
Sőt, még az sem (ami itt gyakori válasz szokott lenni), hogy egyikünk megkíván vki mást, de előbb szakít, h megtehesse.
Egy "megkívánás" nem ér ennyit.
Nálunk maximum az fordulhat (ill. fordult már) elő, hogy egyikünk megkíván vki mást, amit megbeszélünk egymással...
(Nyilván nem 2-3 éves "kapcsiról" beszélek, ott ez se normális. Lassan 30 éve leszünk házasok. ;) Előfordul, csak tudni kell kezelni.)
Mert ha ezen görcsölök nem csal meg?
Akkor csal csak meg igazán hisz tiszta idegroncsok a féltékenykedő nők/ férfiak. Mindezeken felül én sértve érezném magam ha a párom lépten nyomon meggyanúsítana valamivel hogy a féltékenységi hisztikről ellenőrizgetésekről már ne is beszéljünk és olyat nem engedek meg magamnak amit magammal szemben másnak nem engednék.
Most nem jobb egy nyugis párkapcsolatban élni anélkül hogy fölöslegesen spanolnám magam és a párom?
Nekem igazán lenne okom féltékenykedni mert a suli miatt csak hétvégén vagyok itthon így egyrészt nem látom mit csinál másrészt "nem kap szexet" napi x alkalommal és mivel magántanár a diáklányok házhoz járnak így minden adott lenne. De kinek lenne jó ha bizalmatlan lennék?
Majd ha okot ad rá eldöntöm hogy ér e annyit hogy bizalmatlankodjak vagy inkább elválnak útjaink de eddig erre nem volt példa. Párom nem titkolózik bármikor mehetek hozzá magától mondja ha megy valahova valakivel persze én ugyan így otthagyja a gépét telefonját "nyitva" bár soha nem ellenőrzöm az üzeneteit vagy a hívásait de a lehetőség adott lenne nem kap hisztigörcsöt ha valakivel beszélget és belelesek (barátnőimébe is mindig belelesek :D azt hiszem ha a kíváncsiság öregítene már ráncos lennék) sőt sokszor én írok vissza helyette massengeren vagy sms-ben ahogy ez visszafele is működik. Ez nem elvárás magától jön mindkettőnknek. Felvállal az ismerősei előtt büszkén és szívesen visz be az ismerősei közé. Emellett nem nézeget feltűnően másokat a jelenlétemben kivéve ha én emelem ki hogy annak a csajnak milyen jó segge van vagy milyen jó alakja stb. nem hasonlítgat más nőkhöz (lásd : láttad a Marcsi seggét? Ha edzenél neked is lehetne ilyen.)
Szóval szerintem a bizalom nem magától jön emberekben hanem ezer apróságból épül fel. Persze tény hogy az is kell hogy önmagaddal rendben legyél. Én is tudom hogy nem kevés nálam jobb nő lenne ha párom neki áll keresni de azt is tudom hogy értékeli amit adok és minden nap teszünk azért hogy a kapcsolatunk jól működjön. Én úgy vagyok vele ha mégis megcsal az nem az én szégyenem lesz és bár rossz lenne de a világ nem áll meg tőle így nem rettegek hogy bekövetkezik.
Jóvan, téged megcsaltak, vagy.......meg igazából nincs is senkid, ezért ráhúzod hogy azért nincs senkid, mert te így akarod, mert azt mondod ma már mindenki megcsal mindenkit....vágjuk
Egyedül fogsz megrohadni, de erről mi nem tehetünk, és annyira nem is érdekel minket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!