Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők/férfiak! Hogy tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/férfiak! Hogy tudtok bízni a párotokban?

Figyelt kérdés

Nincs bennetek a félsz, hogy Úristen, mikor fog félrelépni? Nem tudom elhinni, hogy nincs ilyen kétség egy kapcsolatban sem.

Ha nekem lenne valaki,, tuti ezen kattognék.

2017. szept. 13. 18:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen felelmem.

Talan ha felsz, nem fog megcsalni?

Keress fel szakembert.

2017. szept. 13. 20:02
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs. Ezt kb. úgy képzeld el, mintha azért félne valaki kilépni az utcára, mert valami baleset éri, elüti egy autó például. Vannak ilyen emberek, de ez nem egészséges viselkedés. A tiéd sem az, hiszen ugyanez a gondolkodás vezérli, csak kifejezetten a párkapcsolati témára irányul.
2017. szept. 13. 20:48
 23/26 anonim ***** válasza:
a féltékenység az nem a másikban van, hanem benned. a féltékenység az önbizalomhiányt jelent.
2017. szept. 13. 21:50
 24/26 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem ha a másik nem ad okot a bizalmatlanságra, akkor az egész bizalmi kérdés önértékelés és önbizalom kérdése.
2017. szept. 13. 22:01
 25/26 anonim ***** válasza:

Sosem voltam féltékeny, sosem néztem bele a telefonjába, emialekbe, kivel beszél facebookon stb. Mondtam neki, ha beleszeret másba, előbb szakítsunk, de nem volt ilyen, sosem csalt meg. Talán azért tudtam benne bízni ennyire, mert mindenki magából indul ki és én sem csalnék meg soha senkit. A házasságunknak nem hűtlenség vetett véget.

Aki nem ad rá okot, abban megbízok és ezt a bizalmat várom el a másiktól is. Ha nem bízik bennem, az elgondolkodtat, hogy miért nem? Mert magában sem?

Igaz, nem védhetjük ki a megcsalást teljesen, de jó emberismerettel, jó kommunikációval, szeretettel távol tarthatjuk, de ha mégis megtörténik....nem a világ vége.

N 40

2017. nov. 4. 09:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem bíznék, nem lenne a párom.

Soha nem kattogtam ilyenen. Akit a párja meg akar csalni, azt, akkor is megcsalja, ha egész nap ezen kattog a másik.

Az ilyen gondolatok, a jó kapcsolatot is tönkre fogják tenni.

2017. nov. 4. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!