Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők/férfiak! Hogy tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/férfiak! Hogy tudtok bízni a párotokban?

Figyelt kérdés

Nincs bennetek a félsz, hogy Úristen, mikor fog félrelépni? Nem tudom elhinni, hogy nincs ilyen kétség egy kapcsolatban sem.

Ha nekem lenne valaki,, tuti ezen kattognék.

2017. szept. 13. 18:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Csak nehogy egyszer ráfizessetek a nagy bizalomra.
2017. szept. 13. 19:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy mindenki megcsal mindenkit. Én mindössze nem hagyom figyelmen kívül a félrelépés lehetőségét. Nem zárható ki egy kapcsolatból sem.
2017. szept. 13. 19:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha egy gerinctelen összejön egy másik ilyennel, alap.

Ha két hülye jön össze megint, akiknek semmi életcélja, megint.

Két értelmes felnőtt ember, akik szabad akaratukból vannak együtt, és szeretik egymást, és elégedettek úgy mindennel, nem k-rnak félre.

Ez csak nálatok, vadembereknél dívik :D

2017. szept. 13. 19:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Én sem zártam ki mint az a leírásomból kiderülhetett. De akkor most már érdekel te mivel előzöd meg a megcsalást? Miben más a te "módszered"?
2017. szept. 13. 19:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a féltékenység az egyik legundorítóbb, legroh#dékabb dolog, ami létezhet egy párkapcsolatban, ráadásul teljesen felesleges és ostoba dolog is mellé - volt féltékenykedő, bizalmatlan exem, azóta nálam a féltékenykedés egy szinttel van a megcsalással egy kapcsolatban (ha nem rosszab). Nincsenek önértékelési problémáim és az emberismeretem is a helyén van, ennek megfelelően választottam párt, így nem tartok tőle. Ha pedig mégis megcsal, simán túl fogom élni, egy darabig fájni fog az egómnak, de túllépek rajta (nyilván szakítás lenne belőle, nincs rá mentség) - nem az első eset lenne. Sokkal rosszabb dolgokat is átéltem már életem során, mint a megcsalás, azokon is túlléptem, nem félek az esetleges kudarctól. Nem hiszek a "jobb félni, mint megijedni" mondással sem, inkább ráfázok a bizalomra, minthogy mérgezzem a kapcsolatot felesleges kombinálással.
2017. szept. 13. 19:47
 16/26 anonim ***** válasza:

Nincs, mivel nem dol ossze a vilag akkor sem, ha netan megcsalna, tele a vilag ferfiakkal, igazi meg nem letezik, illetve akarhanyszor lehet szerelmes az ember es stb... szoval konkretan leszarom a temat, csak azt remelem, hogy kiderul, ha megis ilyet tesz, mert nem akarok egyuttelni vele ugy, hogy minden nap a kepembe hazudik.

De egyebkent ot mar csalta meg exbaratnoje, tudom, hogy velekedik a temarol es oszinten szolva elobb nezem ki belole, hogy embert ol mergeben (bekes ember), minthogy megcsaljon.

17/26 A kérdező kommentje:

A módszerem pofon egyszerű: nincs kapcsolatom, így nincs megcsalási lehetőség sem.

Nem azért nincs párkapcsolatom, mert nem akarok, hanem mert nem lehet. De a kérdés szempontjából nincs jelentősége.

Én nem tudnék nyugodtan lenni. Azt érezném folyton, hogy kevés vagyok (ez igaz is, mert nem vagyok nagymenő férfiállat)

18/26 anonim ***** válasza:
78%

Jah, vágjuk, egy nyomi vagy. Ne is mondj többet.

Ne aggódj, te nem is érdemelsz párkapcsolatot

2017. szept. 13. 19:52
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nyomi, csak bizalmatlan.

Úgy hiszem, nem vesztek sokat, ha nem lesz párkapcsolatom.

2017. szept. 13. 20:00
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

És, ez miért kell h érdekelje a világot?

Jah, h ez mégis fúrja az oldalad? :D

Sccccccch :D

2017. szept. 13. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!