Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak! Hogy tudtok bízni a párotokban?
Nincs bennetek a félsz, hogy Úristen, mikor fog félrelépni? Nem tudom elhinni, hogy nincs ilyen kétség egy kapcsolatban sem.
Ha nekem lenne valaki,, tuti ezen kattognék.
Persze, ha egy gerinctelen összejön egy másik ilyennel, alap.
Ha két hülye jön össze megint, akiknek semmi életcélja, megint.
Két értelmes felnőtt ember, akik szabad akaratukból vannak együtt, és szeretik egymást, és elégedettek úgy mindennel, nem k-rnak félre.
Ez csak nálatok, vadembereknél dívik :D
Nincs, mivel nem dol ossze a vilag akkor sem, ha netan megcsalna, tele a vilag ferfiakkal, igazi meg nem letezik, illetve akarhanyszor lehet szerelmes az ember es stb... szoval konkretan leszarom a temat, csak azt remelem, hogy kiderul, ha megis ilyet tesz, mert nem akarok egyuttelni vele ugy, hogy minden nap a kepembe hazudik.
De egyebkent ot mar csalta meg exbaratnoje, tudom, hogy velekedik a temarol es oszinten szolva elobb nezem ki belole, hogy embert ol mergeben (bekes ember), minthogy megcsaljon.
A módszerem pofon egyszerű: nincs kapcsolatom, így nincs megcsalási lehetőség sem.
Nem azért nincs párkapcsolatom, mert nem akarok, hanem mert nem lehet. De a kérdés szempontjából nincs jelentősége.
Én nem tudnék nyugodtan lenni. Azt érezném folyton, hogy kevés vagyok (ez igaz is, mert nem vagyok nagymenő férfiállat)
Jah, vágjuk, egy nyomi vagy. Ne is mondj többet.
Ne aggódj, te nem is érdemelsz párkapcsolatot
Nem vagyok nyomi, csak bizalmatlan.
Úgy hiszem, nem vesztek sokat, ha nem lesz párkapcsolatom.
És, ez miért kell h érdekelje a világot?
Jah, h ez mégis fúrja az oldalad? :D
Sccccccch :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!