Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mi tetszik a legjobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi tetszik a legjobban a párotokban?

Figyelt kérdés

Bizonyára szeretitek őt egész lényében, de csak van valami, ami kifejezetten tetszik benne. Akár belső tulajdonság, akár valami szexepil, apróság a külső megjelenésben.:) Kíváncsi vagyok, mi számotokra az.

Kort és nemet is írjatok!

2017. júl. 25. 02:59
 1/6 anonim ***** válasza:

mi közöd hozzá? :))

nem tök mindegy neked, h. ki mit szeret a másikban?

2017. júl. 25. 05:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Írok... Karakterformáláshoz kellene pár aranyosság. Konkrét dolgok. Saját kútfőből csak olyan jut eszembe, ami túl nagy klisé ahhoz, hogy elsüssem.

Talán más nem ilyen mufurc, és nem tartja államtitoknak, mint te. :)

2017. júl. 25. 06:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A szeme.... gyönyörű szép kék szemei vannak. :)
2017. júl. 25. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:

1: jól főz

2: sokkal több perverzebb dologban benne van mint a többi csaj

3: elviselem magam mellett 24/7-ben, és még a saját anyámat sem viselem el olyan hosszú ideig.

2017. júl. 25. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Saját kútfőből csak olyan jut eszembe, ami túl nagy klisé ahhoz, hogy elsüssem.

hát, akkor lehet, hogy rossz szakmát űzöl.

úgy értem, ha a gyakori kell ahhoz, hogy ez menjen.

2017. júl. 25. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem a szakmám. Csak hobbi, amiből talán egyszer lesz komoly is, egyelőre gyakorlok és bővítem az ismereteimet. És ahogy felkerestem egy dokit is direkt, hogy meséljen egy adott betegség kórházi kezeléséről, mert nem akarok fals giccset írni, úgy embereket is kérdezek, hogy mit tennének egy szituációban, hogy vélekednének róla, vagy uram bocsá', mit szeretnek a párjukban. Ha minden karakterem szájából a saját véleményem szólna, akkor írnék egy mainstream szemetet, aminek semmi értelme. Ezért érdekel másoké is, mert mikor a 10. embert akarod másmilyenre a többitől, akkor igenis utána kell menned és nem elég az ismerőseidhez vagy a saját ízlésedhez nyúlni.

Számos kérdés az oldalon inspirációgyűjtés, hiszen az adott eset meg is történhetett volna, én meg nem akarom mindenhova azt írni, amit én gondolok, pláne, hogy sok esetben nem érzem magam elég idősnek a karakter visszaadásához(huszonévesen egy negyvenest például), ezért hajlandó vagyok ezt az eszközt is megragadni.

Sajnálom, ha ez neked ennyire kiverte a biztosítékot. :)

2017. júl. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!