Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet együtt lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet együtt lenni egy olyasvalakivel aki nem tetszik?

Figyelt kérdés

Mivel már sokszor fejemhez vágták azt, hogy mennyire válogatós vagyok, fennhordom az orrom, csak fullus lányok tetszenek (ami nem igaz) belegondoltam abba, hogy milyen lehet egy olyan nővel együtt lenni aki nem tetszik vagy csak so-so. Eljátszottam ezzel a gondolattal és nagyon nyomasztó érzés jött rám. Hogy mondanám neki azt hazugság nélkül, hogy nagyon szép vagy, hogyan kelek fel mellette reggelente, hogyan csókolnám meg szívesen és azon gondolkozom, hogy akik azt javasolják, hogy vagy adjam lejjebb vagy ne nézzem annyira a külsőt, azok belegondolnak ebbe? Azt látom, hogy több ilyen kapcsolat van, ahol van egy férfi vagy egy nő és egy olyan nővel férfival van együtt, akivel azért jött össze, mert félt attól, hogy egyedül marad.

Egyszer nem rég volt, hogy tetszettem egy lánynak és nekem nem tetszett annyira meg is mondtam neki, hogy nem szeretnék tőle komolyat és azt mondta, hogy lefeküdhetünk. Mondom magamba, hogy most nincs más lány, nem árthat egy kis szex. Reggel felkeltem és rosszul lettem mikor rágondoltam és azóta nem volt kedvem vele beszélgetni. Ilyenkor elgondolkozok azon, hogy vajon a potenciálisan gyenge vagyok? Mert lehet hallani olyan közhelyeket, hogy a férfiak lukakra mennek, de én mindig először a lány arcát nézem és ha nem tetszik akkor lehet nagyon szép teste, lehet nagyon rendes, kedves, de nem fogom tudni megszeretni, nem tudom megkívánni. Tudom, hogy nem minden a külső és mulandó is, de nem úgy szeretnék valakivel összejönni, hogy nem volt jobb, jó lesz ez. Voltatok már ilyen párkapcsolatban? Amikor nem tetszett nektek nő vagy férfi. Megbántátok a végén ezt?

2017. júl. 14. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Most meg fogsz lepődni, de én 20 éve ilyen kapcsolatban vagyok :-) Már elsőre sem tetszett a párom úgy külsőleg nem volt az esetem, és most sem az, viszont olyan a személyisége, hogy nagyon-nagyon szeretem, és valami megmagyarázhatatlan kötelék van kettőnk között. Nem szeretek közös fotót magunkról, nem mutogatom a fényképét a facén, de szeretek vele lenni, és el sem tudnám képzelni, hogy mással éljek.
2017. júl. 14. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmm érdekes nekem így nem menne.
2017. júl. 14. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező!!!

Pont mintha magamat olvasnám! Nagyon megleptél!

Épp ma írtam ki ezzel kapcsolatban egy kérdést, nálam inkább a szexualitáson volt a hangsúly, hogy nem tudnék olyannal lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes. Volt 2 exem és velük is azért lett vége, mert nem alakult ki nálam a plusz, akármennyit vártunk, nem tudtam velük szexelni.

Én életemben csak 2 srácnál éreztem azt, hogy valóban szerelmes is vagyok beléjük és kívántam őket, a szexet, hogy velük legyek, láthassam őket. Sajnos az első fiatalnak tartott magához (akkor 16 voltam), a másodikkal meg egy hete lett vége, mert részéről csak baráti érzések voltak, pedig bejöttem neki külsőre-belsőre, az elején ő is úgy éreztette velem, mintha odalenne értem. Szerintem - habár ezt nem mondta - de bekerült egy másik csaj is a képbe, mert egyik napról a másikra volt nála ez az éles váltás hozzáállásban.

Lejjebb én se akarok, sőt nem is tudok adni. Képtelen vagyok olyannal szexelni, akibe nem szeretek bele. Nem a szexszel van gondom, mert vágyom rá.. Meg lenne is rá lehetőségem, mert sokaknak bejövök és teszik nekem a szépet. De egyszerűen nem tud érdekelni, nekem csak olyan kell, akibe szerelmes vagyok. Nem adok lejjebb.

Pacsi, tök jó, hogy ezzel nem vagy egyedül, meg kifejezetten öröm, hogy te fiúként is így érzed (az is nagyon szimpatikus volt abban a fiúban, akibe most beleszerettem, hogy ő is hasonlóan látta/érezte ezt a helyzetet). Szóval örültem, hogy megnyitottam a kérdésed. :)

19/L

2017. júl. 14. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
3-as vagyok. Azt én is hozzátenném, hogy én se Brad Pitt-féléket keresek. Jó, az eddigi két nagy szerelmem közül az egyik elég helyes volt és tényleg az az "ahh" típus, de most, az utóbbinál inkább az fogott meg külsőre, hogy olyan visszafogott. Az is tetszett benne, hogy van egy kis pocakja, meg hogy nem kigyúrt és olyan konzervativ volt, gyönyörű tekintettel és szemekkel.
2017. júl. 14. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem azért jöttem össze olyannal (egyszer életemben, régen), aki nem tetszett, mert féltem , hogy egyedül maradok. Azért jöttem össze vele, mert sajnáltam. Szerettem a lelkét és szeretni akartam őt, egészben. Nem ment. De nagyon igyekeztem, mert tényleg nagyon jó ember volt. De kémia nem volt. Nem estek jól a csókok (le nem feküdtem vele). Sajnos nem működött. Pedig akartam. Ez nekem is kemény tapasztalat volt, mert bár szeretni akartam, bántottam csak. Így soha többé nem jártam olyannal, akivel nem volt meg a kémia, mert megtanultam, hogy ez nem jótékonyság kérdése. És az áldozat nem szül boldogságot, csak sértést, fájdalmat. Mind a kettőnknek.
2017. júl. 14. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Már megint kiírtad ezt a kérdést? Nem kaptál a múltkor elég választ?
2017. júl. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!